Medicamente

Fat burners – Arzatoarele de grasimi care functioneaza

Publicat: 17 sept. 2019

Combinate cu o dietă corespunzătoare și cu exerciții fizice intense, arzătoarele de grăsimi vă pot ajuta să ajungeți rapid la forma fizică dorită. De aceea, fat burners au devenit produse extrem de populare printre sportivi.

Majoritatea suplimentelor pentru slăbire și arderea grăsimilor conțin L-carnitină, vitamine, minerale, aminoacizi și diverse extracte din plante (Garcinia Cambogia, cafea verde).

L-Carnitina este unul din ingredientele esențiale ale acestui tip de supliment deoarece ajută la transportul grăsimii în celulele musculare (mitocondrii), unde aceasta urmează să fie transformată în energie.

Cafeaua verde conține acid clorogenic, care îi confera proprietăți dietetice și chiar anticanceroase, contribuie la scăderea indicelui glicemic și stimulează secreția bilei.

Cele mai bune arzătoare de grăsimi de pe piață

Suplimentele pentru arderea grăsimilor sunt recomandate atât în faza de construcție musculară și intensificare a forței, cât și în faza de definire musculară.

În selecția Weider de suplimente pentru slăbire și arderea grăsimilor găsiți cele mai bune produse de acest gen de pe piață: L-carnitină lichidă, batoane de slăbit, capsule cu cafeină, colină, aminoacizi, capsule cu acizii grași esențiali, dar și cu acid linoleic conjugat.

Thermo Rush este un fat burner sub formă de pastile ce conține: colină, cafeină, aminoacizi, vitamine, minerale și extracte din plante. Colina contribuie la metabolizarea lipidelor, iar biotina contribuie la menținerea metabolismului energetic normal.

Dacă sunteți în căutarea unor suplimente pentru slăbire și arderea grăsimilor care să ofere rezultate imediate și de durată, puteți alege L-Carnitina de la Victory.

L-carnitina stimulează utilizarea grăsimilor ca sursă de energie a organismului, facilitând astfel reducerea depozitelor de grăsime.

Fresh Up Concentrate + L-Carnitine este un concentrat pentru obținerea unei băuturi pe bază de vitamine și minerale (vitamina C, E, complex de vitamine B), acid folic, biotină, chinolină, ce contribuie la arderea grăsimilor. Suplimentul cu conținut scăzut de calorii poate fi folosit pentru hidratare înainte, în timpul sau după antrenamente.

Pentru ca efectul antrenamentului să fie maxim, trebuie să va antrenați de cel puțin de trei ori pe săptămâna, cel puțin 30 minute / sesiune, la un ritm cardiac situat între 60 și 80% din capacitate.loading...

Adauga un comentariu