Scena artistica din Romania

Fata actorului George Motoi a pierdut mostenirea. La cine a ajuns averea

Publicat: 27 iul. 2018
3

In martie 2015, George Motoi se stingea din viata la varsta de 79 de ani. Fiica acestuia si a Cezarei Dafinescu, prima sotie a actorului, a fost cea care a facut publica nefericita veste. Toata lumea se astepta ca Raluca sa fie cea care va mosteni averea tatalui sau, insa judecatorii au decis altfel.

Pentru ca la vremea respectiva, George Motoi avea o sotie, pe actrita Giliola Motoi, aceasta a dat-o in judecata pe fata sotului sau, in februarie 2017, pentru mostenire. In luna iulie a anului trecut, Giliola a murit la doar 47 de ani si a fost inmormantata langa barbatul care i-a fost alaturi doua decenii. Procesul cu Raluca nu a fost sistat, ci actiunea in instanta a fost continuata de Rodica Coconcea, mama Giliolei.

Conform cancan.ro, s-a decis ca Giliola este singura mostenitoare a averii, dar pentru ca aceasta a murit, mama sa a obtinut tot. In plus, Raluca este obligata sa plateasca Rodicai Coconcea suma de 300 lei, cu titlu de cheltuieli de judecata – onorariu avocat.

In joc nu a fost nici macar locuinta din Bucuresti a regretatului actor, ci doar mai multe bunuri care se afla in imbobil, dupa cum urmeaza: „un birou, o biblioteca, trei fotolii, sase scaune, o masa si mobilierul de bucatarie, un frigider, un aragaz, o camera de luat vederi, un DVD player, un televizor, tablouri, poze inramate George Motoi, recuzita film personaj Lapusneanu (coroana, sceptru si inel), tablouri cu timbre”, dar si drepturile de imagine si de autor si 4091 actiuni.

George Motoi a fost casatorit cu Cezara Dafinescu

Inainte de a o intalni pe Giliola, George Motoi a fost casatorit cu Cezara Dafinescu, alaturi de care a stat 23 de ani. Cei doi o au impreuna pe Raluca. Actrita a explicat care a fost adevaratul motiv care a dus la divortul din 1997, pentru a le inchide gura celor care au comentat vrute si nevrute: ”De George m-am indragostit in anul doi de Facultate. El m-a invatat ca in teatru trebuie sa intri prin usa din fata. Sentimentele noastre, chiar si cele mai puternice, mor. Si te uiti la femeia cu care ai fost cu indiferenta si curiozitatea cu care privesti o femeie straina. Nu stiu cand s-a stins dragostea noastra. Cu George am ramas prietena. Nu e vina noastra daca sentimentele s-au mai schimbat, cu trecerea anilor”.

 

Adauga un comentariu