Magazin

Fata de ambasador, curva de lux in dormitor – „Fac sex total la 200 de lei”

Publicat: 26 iul. 2012

CANCAN prezinta o poveste incredibila a carei protagonista e fiica fostului ambasador al Romaniei in Mexic si Venezuela de la inceputul anilor 2000, Gheorghe Stoica.

Departe de viata elitista a diplomatiei, Bianca a facut cariera in cea mai veche meserie din lume, oferind placeri sexuale, pentru 200 de lei pe ora, la ea in apartament. Pretul creste la 100 de euro daca intalnirea e la hotel. Faptul ca are un copil nu o incomodeaza si spune ca face acest lucru pentru a-l creste.

In urma cu trei ani, CANCAN a publicat povestea dramatica a Biancai, fiica adoptiva a fostului nostru ambasador in Mexic si Venezuela. La acea data, tanara se plangea ca diplomatul Gheorghe Stoica nu e interesat de ea si de copilul ei si ca este nevoita sa doarma pe la cunostinte, fara niciun ajutor al familiei.

Acum, Bianca reapare in peisaj, transformata complet. Fata disperata din 2009 a devenit intre timp o femeie voluptuoasa de 34 ani, sigura pe ea si cu un statut special: e vedeta pe mai multe site-uri de escorte. Are si propriul filmulet de prezentare, in care apare intr-o rochie extrem de sexy si isi expune oferta, precizand ca face sex total.

Reporterii CANCAN au contactat-o dandu-se drept clienti si cerandu-i mai multe detalii.

„Ma gasesti in zona magazinului Unirea, pretul pentru o ora este de 200 de lei, sex total. Am un copil de crescut. Eu sunt in pozele pe care le-ai vazut pe internet„, a spus fiica ambasadorului, care ne-a invitat la ea pentru o ora de placere. A urmat un al doilea telefon in care unul dintre reporteri a intrebat-o daca poate veni la un hotel.

„Da, vin, cum sa nu! Insa pretul este de 100 de euro, sex total. La 18.30 sunt acolo”, a spus Bianca. Zis si facut. Cu cinci minute inainte de ora stabilita, ea a sosit la hotel intr-o masina condusa de un barbat. Era asteptata de „clientul” care o solicitase, dar care era un reporter sub acoperire.

„Buna, eu sunt Lorena (numele de scena – n.r.) Nu te speria, nu este peste, este un prieten„, a tinut sa precizeze ea, in timp ce arata spre barbatul care o adusese cu masina. „100 de euro sex total pentru o ora, asa ai zis, nu?”, a fost intrebarea pe care i-a adresat-o reporterul fetei fostului ambasador. „Da, a raspuns ea. Dar vreau banii inainte, ca am mai avut intamplari neplacute. Si nu pot sa stau mai mult de doua ore”, a spus ea.

In acel moment a intrat in scena al doilea reporter, care i-a spus tinerei cine este si a intrebat-o: „Tu esti Bianca Stoica, fata fostului ambasador al Romaniei in Mexic si Venezuela, nu? Ai fost la CANCAN acum trei ani, cand spuneai ca ai fost parasita de tatal tau”. „Da, eu sunt, am fost la CANCAN acum trei ani. Deci, cu cine dintre voi doi vorbesc? Sau nu mai este valabila intalnirea?”, a intrebat Bianca. Cand i s-a spus „Nu” s-a indreptat spre masina si a plecat nervoasa, cel mai probabil pentru ca pierduse timp pretios fara sa castige nimic.

A apelat la CANCAN

In 2009, Bianca Stoica a cerut ajutorul ziarului CANCAN pentru a-si spune pasul. A afirmat ca a fost adoptata de Gheorghe Stoica, fost ambasador, si l-a acuzat pe acesta ca nu-l intereseaza faptul ca ea si copilul nu au unde locui, fiind nevoiti sa doarma pe unde apuca. „Tata a fost ambasador in Mexic si Venezuela. La 13 ani am plecat in Mexic si am stat trei ani cu mama si cu el in ambasada. Dupa ce mama a decedat, in 2001, lucrurile s-au inrautatit. Pe tata nu l-a mai interesat deloc nici de mine si nici de copil. M-a parasit„, povestea atunci Bianca.loading...

Adauga un comentariu