Cancan

Fata lui Liviu Vârciu este de o frumusețe rară. Cum s-a lăsat fotografiată Maria Carmina

Publicat: 02 sept. 2021
Maria Carmina, fata lui Liviu Varciu
Fata lui Liviu Varciu isi incanta audienta de pe Instagram cu fotografiile pe care le posteaza

Maria Carmina, fata lui Liviu Vârciu, este extrem de frumoasă, iar tatăl ei este extrem de mândru de aceasta. Vedeta se laudă cu fiica lui ori de câte ori are ocazia. Cu o carieră de succes și o familie frumoasă, artistul se bucură de aprecierea multor persoane.

Liviu Vârciu are trei copii și anume pe Maria Carmina, fiica cea mare din relația cu Ami Teiceanu și Anastasia, fiica cea mică din relația actuală cu Anda Călin. De curând, vedeta a devenit și tată de băiat pe care îl ține însă departe de ochii curioșilor.

Fata lui Liviu Vârciu a impresionat audiența de pe Instagram

Maria Carmina a reușit să impresioneze publicul de pe Instagram cu frumusețea ei. La doar 19 ani fata lui Liviu Vârciu este de o frumusețe răpitoare, iar ipostazele în care a fost imortalizată au atras rapid aprecierile internauților.

Tânăra este extrem de activă pe rețelele de socializare și își ține mereu la curent urmăritorii cu activitățile sale. De curând, a postat un selfie unde și-a pus în valoare frumoasele trăsături ale feței. Maria seamănă foarte bine cu tatăl ei și a moștenit forma și culoarea ochilor mamei sale. Prietenii săi o apreciază pentru frumusețea sa și este des complimentată pentru aspectul ei fizic.

Anda Călin, despre Maria Carmina

Anda Călin este într-o relație cu Liviu Vârciu și i-a dăruit acestuia doi copii. Toată lumea știe că Liviu mai are o fată mai mare dintr-o relație anterioară. Fanii acestuia și-au dorit să afle care este relația dintre Anda și Carmina.

Astfel, actuala iubită a lui Liviu Vârciu s-a decis să răspundă curiozităților prietenilor virtuali și a vorbit și despre relația pe care o are cu fata cea mare a lui Liviu Vârciu. Unul dintre internauți și-a dorit să afle dacă i-a fost greu să accepte faptul că artistul are un copil dintr-o relație anterioară.

Bruneta a răspuns fară să ezite că atât ea cât și părinții ei nu au avut nicio problemă cu acest lucru.

„Când iei un om să-ți fie partener, îl iei cu bune și rele, cu tot trecutul și prezentul și cu toate obligațiile lui”, a răspuns Anda. „Părinții nu au avut nimic împotrivă. Important a fost să fiu eu fericită! Nu mi-a fost greu”, a răspuns Anda Călin pe contul său de Instagram.

În trecut au existat tot felul de zvonuri potrivit cărora, Maria Carmina a plecat din apartamentul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin din cauza neînțelegerilor care existau între acestea.

“Nu s-a înțeles deloc cu Anda, iubita lui Liviu. Carmina este expansivă, jovială, frumoasă, Anda ceva mai introvertită și mai…fițoasă. Nu s-au plăcut, nu s-au înțeles, au ieșit o mulțime de discuții în casă. De atunci, Carmina nu a mai dorit să pună piciorul în acea casă. Anda a făcut-o să se simtă că nu este locul ei acolo, că nu are niciun drept. Liviu, fiind mai mult plecat, nu prea a asistat la certuri, dar știa de ele și nu a luat nicio măsură”, a mărturisit un apropiat al cuplului.

Din fericire însă totul s-a dovedit a fi doar un zvon, iar relația dintre cei trei să fie una la fel de apropiată.

Adauga un comentariu