Magazin

Fata presedintelui FRF se marita – Vezi cu cine

Publicat: 25 oct. 2013

Dupa o prima tentativa esuata de a deveni o familie, Raluca Sandu (33 de ani) si Ziv Tetelman (38) isi fac din nou planuri de casatorie. Fiica presedintelui FRF a devenit deja “mama adoptiva” pentru cei doi copii ai milionarului evreu, David si Daniel. La randu-i, iubitul sau se poarta ca un adevarat tata cu fetita ei, Simona.

Raluca Sandu isi traieste ca-n telenovele idila cu milionarul evreu Ziv Tetelman. Dupa ce s-au despartit, cu scandal, in 2011, atunci cand fata presedintelui FRF a fost atacata verbal de fosta sotie a iubitului sau, cei doi s-au impacat si-si programasera chiar si nunta, un an mai tarziu. Nici atunci nu a fost sa fie, ei rupand din nou relatia si renuntand la ideea de a forma o familie.

Doar ca, de cateva luni, soarele a iesit din nou pe strada acestora, iar iubirea lor pare sa arda mai intens ca niciodata. Potrivit unor apropiati, acum ambii sunt decisi sa faca pasul cel mare, considerand ca nimeni si nimic nu le mai poate sta in cale.

Raluca se poarta ca o mama adoptiva cu cei doi baieti ai viitorului sau sot, care, la randu-i, o adora pe Simona, fetita iubitei sale, pe care, de altfel, intentioneaza sa o si adopte. Raluca, Ziv si copiii lor petrec foarte mult timp impreuna si se comporta deja ca o familie. Dupa cum se stie, atat Raluca, precum si Ziv au mai “bifat” o casatorie. Romanca a mai fost maritata cu americanul Todd Medina, iar Ziv – cu Daiana Voicu.

Sursa: libertatea.roloading...

Adauga un comentariu