Sport

Favoritele din UCL au cea mai mare cota garantata la Mozzart Bet

Publicat: 07 apr. 2021
Soccer Football - Champions League - Final - Bayern Munich v Paris St Germain - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - August 23, 2020 Bayern Munich's Leon Goretzka in action with Paris St Germain's Neymar, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS/Matthew Childs/Pool

Vrei sa pariezi in Liga Campionilor? Mozzart Bet iti ofera cea mai mare cota garantata pentru victoria lui Bayern si a lui Chelsea. Compara cotele si joaca-le. De asemenea poti profita de Happy Monday Bonus in fiecare luni, accesand contul din platforma.

Bayern-PSG

Finala pandemică de anul trecut ”se rejoacă” acum în faza sferturilor. Experiența și spiritul de echipă sunt atuurile bavarezilor, care au înregistrat incomparabil mai multe succese în elita fotbalului european decât parizienii, care de multe ori lasă impresia că sunt doar o adunătură de vedete plătite regește. Evident, meciul ar putea fi echilibrat, francezii având în lot nume mai sonore decât germanii, care nu pot conta pe Lewandowski, Gnabry, Costa, Hoffmann și alți trei jucători, dar specialiștii o dau favorită pe Bayern. La oaspeți nu vor evolua, printre alții, Icardi, Verratti și Bernat.

Porto-Chelsea

Dintre toate cele opt echipe rămase în cursă pentru finala din 29 mai de la Istanbul, Porto și Chelsea sunt cotate cu cele mai mici șanse. Dar, chiar și așa, una dintre ele va accede în semifinală, lucru la care nu știm dacă se așteptau în faza grupelor. Avem de-a face cu două formații ralativ apropiate valoric, care au mai câștigat trofeul (Porto în 1987 și 2004, Chelsea în 2012) și care mai au numitor comun – ambele au fost antrenate în trecut de Jose Mourinho. Astăzi e însă momentul duelului între Sergio Conceicao și Thomas Tuchel. Având în vedere că echipa gazdă nu poate conta pe cinci jucători, balanța înclină în favoarea albaștrilor londonezi.

 

 

Adauga un comentariu