Sport

FC Brasov, salvat de noii investitori!? „Vrem sa jucam in Liga Campionilor”

Publicat: 10 mart. 2016
1

Presedintele grupului Nilor, Lorenzo Grassini, a declarat în cotidianul italian La Nazione ca va prelua echipa de fotbal FC Brasov. Planurile de viitor sunt ambitioase, vorbindu-se deja de Liga Campionilor. Reprezentantul grupului de investitori care ar putea sa îi salveze pe stegari de la faliment a ajuns sub Tâmpa, pentru a negocia în ce conditii s-ar putea semna actele pentru preluarea clubului. Drumul pâna la o preluare a clubului brasovean parea a fi unul destul de lung, în conditiile în care echipa se confrunta cu o serie de probleme. Lucrurile par însa sa fi avansat foarte repede, daca este sa judecam dupa declaratiile date de Lorenzo Grassini în presa italiana. Acesta a lasat sa se înteleaga ca s-a ajuns la un numitor comun si a prezentat planurile de viitor ale lui FC Brasov.

„Vrem ca într-un an sa promovam, apoi sa jucam într-o competitie continentala. Europa League sau, de ce nu, Champions League!”, a declarat Grassini în ziarul italian La Nazione. Nilor Group LTD este un grup de investitii cu sediul fiscal în Anglia la Londra si sediul operativ în Elvetia. Grupul detine mai multe activitati de minerit si transporturi si are un capital de 33 de milioane de lire sterline.

FC Brasov este în acest moment pe locul 7 în seria a 2-a a ligii secunde, cu 2 puncte în spatele echipei CS Mioveni, aflata pe ultimul loc ce duce în play-off. Situatia în prezent e una extrem de precara, fotbalistii lui Mihai Stere fiind neplatiti din 2015.

Adauga un comentariu