Sport

FCSB a primit o ofertă de 12 milioane de euro pentru Dennis Man! Răspunsul lui Gigi Becali

Publicat: 25 dec. 2020
Dennis Man pe terenul de fotbal
Dennis Man

Dennis Man (22 de ani) are un sezon formidabil la FCSB, iar Gigi Becali tocmai a primit o ofertă de 12 milioane de euro pentru jucătorul transferat în 2016 de la UTA.
Din informațiile Digi Sport, FCSB are acum pe masă o ofertă scrisă de 12 milioane de euro pentru Dennis Man. Patronul echipei, Gigi Becali, nu este însă dispus să-l dea cu niciun euro mai puțin de 14, speră să obțină 15.
Chiar dacă s-a retras din viața publică, Gigi Becali speră în continuare să dea o mare lovitură cu Dennis Man. Patronul FCSB negociază pentru vedeta sa în spatele ușilor închise, iar fotbalistul pare tot mai căutat. Gigi Becali a confirmat pentru Digi Sport oferta de 12 milioane de euro, însă a refuzat să ofere detalii cu privire la echipa care a înaintat oferta scrisă.
Gigi Becali vrea să primească cel puțin 14 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man. Fotbalistul intrat acum și în circuitul echipei naționale de seniori a înscris 15 goluri în acest sezon, în 16 partide oficiale.

Dennis Man are acum cea mai mare cotă din Liga 1

Site-ul Transfermarkt a actualizat cotele fotbaliștilor din toată lumea, iar Dennis Man este acum cel mai valoros jucător din Liga 1. Dennis Man are un sezon solid la FCSB, astfel că acum valorează 6.5 milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt. Până astăzi, Dennis Man avea o cotă de piață de 5 milioane de euro.

Cei mai valoroși 10 jucători din Liga 1 după ce cotele Transfermarkt au fost actualizate

Dennis Man – 6.5 milioane de euro (+1.5 milioane)
Florinel Coman – 5.5 milioane de euro
Alexandru Cicâldău – 5.5 milioane de euro (+ 0.5)
Florin Tănase – 3 milioane de euro (+ 0.8)
Andrei Burcă – 2.3 milioane de euro (+ 0.5)
Cristi Manea – 2.2 milioane de euro (- 0.5)
Constantin Budescu – 2 milioane de euro (- 0.4)
Elvir Koljic – 2 milioane de euro (+ 0.2)
Nicușor Bancu – 2 milioane de euro
Darius Olaru – 2 milioane de euro (+ 0.4)

Adauga un comentariu