Sport

FCSB pregateste cel mai scump transfer din istoria Ligii I! „Discutam cu patronul”

Publicat: 06 feb. 2019
1

FCSB pregateste cel mai scump transfer din istoria Ligii I. Dennis Man va fi în vara subiecul unei mutari spectaculoase, promite agentul jucatorului. Dupa ce l-a dus pe Stanciu la arabi, Anamaria Prodan vrea sa transfere un jucator în Vestul Europei. Este vorba despre "perla" FCSB, Dennis Man. Mutarea va fi extrem de greu de facut, în conditiile în care Becali are pretentii nerealiste, însa agentul e convins ca viitorul sezon îl va gasi pe fostul fotbalist al UTA-ei la o formatie valoroasa.

"Pai sa-l mutam pe Man la vara. Trebuie sa discutam cu patronul, sa gasim varianta sa plece si el la vara", a spus Anamaria Prodan pentru ProTV.
Harlem Gnohere a fost în aceasta iarna în carti pentru un transfer la arabi, dar în cele din urma mutarea a picat. Asta si pentru ca Becali a avut pretentii exagerate, tinând la pret în ciuda faptului ca francezul face 31 de ani luna aceasta. În vara, si el ar putea pleca de sub comanda lui Teja, e convinsa sotia lui Reghecampf. "Merita sa mearga sa câstige bani având în vedere vârsta pe care o are. Cred ca ar vrea în Arabia, Japonia sau China", a mai spus impresarul.

 

Adauga un comentariu