Sport

FCSB se schimba din temelii! Nu mai putin de 10 jucatori sunt pe picior de plecare. Revolutia lui Gigi Becali

Publicat: 14 mai 2019
1

FCSB se schimba din temelii în sezonul viitor. Nu mai putin de zece jucatori ai ros-albastrilor sunt pe picior de plecare. Trei au fost deja anuntati de Gigi Becali, iar pe cei mai importanti dintre jucatorii pregatiti în ultima parte a sezonului de Mihai Teja, finantatorul ros-albastrilor vrea sa obtina bani buni. Adrian Stoian, Florentin Matei si Raul Rusescu sunt jucatorii pe care Gigi Becali i-a anuntat deja ca vor pleca de la FCSB si nu vor merge nici în cantonamentul de la Brasov cu echipa. Filipe Teixeira se afla la final de contract si cel mai probabil nu i se va mai prelungi intelegerea, tinând cont de faptul ca va împlini în toamna 39 de ani.

Florin Tanase, Romario Benzar, Bogdan Planic, Harlem Gnohere si Dennis Man sunt jucatorii pe care Becali se pregateste sa-i vânda. Finantatorul ros-albastrilor spera sa încaseze sume importante pe acestia. Un alt jucator care ar putea pleca de la FCSB este Dragos Nedelcu, acesta din urma a fost aproape de a se desparti de vicecampioana si în iarna, când finantatorul echipei i-a dat impresarului o hârtie ca poate pleca pe doua milioane de euro.

Nemultumit de faptul ca a pierdut titlul, pentru a patra oara la rând, Gigi Becali a anuntat ca va aduce mai multi jucatori pentru a întari echipa. FCSB i-a cumparat deja pentru sezonul urmator pe Claudiu Belu si Razvan Oaida.

"O sa aduc mai multi jucatori. Noi nu avem un creier. Ne trebuie fundas central, mijlocas central. Trebuie sa luam atacant. E mult de lucru", a anuntat Becali, la Digi Sport.

Pâna a mai transfera alti jucatori, Becali trebuie sa-si puna antrenor, dupa ce l-a dat afara pe Mihai Teja. Patronul ros-albastrilor a anuntat deja ca se gândeste sa-l aduca la echipa pe Edi Iordanescu, dupa ce s-a consultat cu mai multe persoane apropiate.

 
Adauga un comentariu