Sport

FCSB și-a găsit stadion după ce Armata i-a dat „interzis” pe Ghencea!

Publicat: 08 sept. 2020
Stadionul pe care va juca FCSB este aproape de finalizare
Stadionul pe care va juca FCSB este aproape de finalizare

FCSB și-a găsit stadion după ce Armata i-a dat „interzis” pe Ghencea. Stadionul Steaua, care a costat aproximativ 100 de milioane de euro, este un tărâm pe care echipa lui Gigi Becali nu va avea acces, numai că echipa din Liga 1 a primit „acceptul” din altă parte.

„FCSB va putea juca pe Stadionul Arcul de Triumf. Această arenă va fi în proporție de 90 la sută a Ministerului Tineretului și Sportului. Lucrăm în momentul de față la zona de utilități și la zona de monitorizare”, a spus Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului.

Vestea îl va bucura pe Gigi Becali. Milionarul, care a decis să ia o pauză din viața publică, a spus de mai multe ori că i-ar plăcea ca FCSB să dispute anumite partide pe noul stadion de lângă Mănăstirea Cașin. În schimb, fanii își doresc ca echipa lor de suflet să revină pe Ghencea. Liderul Peluzei Nord, Gigi Mustață, a spus că suporterii vor strânge bani și vor face demersurile pentru ca FCSB să fie lăsată să-și dispute meciurile de acasă acolo.

Stadionul pe care va juca FCSB este aproape de finalizare

Primul stadion care este aproape de a fi predat la cheie, de către CNI, este Arcul de Triumf. La fel ca la Stadionul Steaua, și la stadionul de lângă Arcul de Triumf a început montarea gazonului, care se va finaliza în aproximativ 7 zile. Stadionul Arcul de Triumf este gata în proporție de 90 la sută.

„Lucrările au intrat în linie dreaptă și a început montarea gazonului, operațiune care va fi finalizată în cursul săptămânii viitoare, urmând a fi realizate lucrările de ranforsare cu fibră sintetică. Se lucrează la partea de finisaje și nocturnă și au sosit echipamentele medicale cu care urmează a fi dotat centrul medical de recuperare pentru sportivi”, se arată într-un anunț al celor de la Compania Națională de Investiții.

Adauga un comentariu