Eveniment-Social

FEAA, in topul preferintelor la admiterea de la „Cuza”

Publicat: 15 iul. 2011
1

Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) ramane si la admiterea din acest an cea mai cautata facultate de la Universitatea „Al. I. Cuza” Iasi. Aici, in primele patru zile de admitere au fost depuse 1443 de dosare. FEAA pune la dispozitia absolventilor de liceu 821 de locuri la buget si 1145 la taxa.

„Desigur, chiar daca suntem facultatea cu cei mai multi inscrisi pana acum de la Universitatea „Cuza”, numarul de candidati este mai scazut decat cel la care ne-am asteptat. Totusi, faptul ca avem aproximativ 1000 de tineri care au optat pentru facultatea noastra arata ca inca suntem in topul preferintelor absolventilor. Speram ca pana la finalul primei sesiuni de admitere sa ajungem la aproximativ 2000 de inscrieri”, a declarat Dinu Airinei, decanul FEAA.

 

Comentarii
  • Mai documentati-va cand scrieti un articol. Scrieti corect prescurtarea numelui facultatii….FEAA ( Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor ) .

  • FACULTATEA DE SOMERI.Piata este saturata de economisti,ginditi de 2 ori inainte de a va inscrie la o facultate.Pe ei ii doare in cur scot locuri girla sa aiba cine le da salarii.NU FITI FRAIERI.INtrebati generatiile de someri care au terminat inainte.

Adauga un comentariu