Mozaic muzical

Feli Donose nu-l mai tine ascuns pe barbatul din viata ei. Cine e tatal copilului ei

Publicat: 25 iul. 2018
3

Feli canta la o nunta, el venise acolo ca invitat, desi de trei ani nu mai locuia in Romania. S-au placut si s-au imprietenit, avand cateva luni o relatie la distanta.

Isi scriau mult, des, iar Feli, care se descrie drept o persoana care se plictiseste foarte usor, era si ea uimita de cat de bine si usor mergeau lucrurile. Catalin este un om bun, intelegator si inteligent, care o iubeste si o accepta asa cum este. „E varianta mea masculina, noi doi avem trairi la indigo. Este prima persoana, in afara de prietena mea din copilarie, cu care pot sa fiu eu 100 %, fara nicio bariera, pentru ca stiu ca nu ma judeca', spune artista. Dupa cateva luni, el a vizitat-o in Romania, in perioada in care ea isi lansa albumul de debut („Eu sunt Feli') si, dupa cateva zile de stat impreuna, atunci cand l-a condus la aeroport a stiut ca el este cel cu care va avea un copil.

Catalin s-a mutat in Romania si Feli a ramas insarcinata: un alt moment total neplanificat in viata ei, venit insa la scurta vreme dupa unul trist, acela al stingerii din viata a tatalui ei, scrie revista Unica.

„Cred ca o sa fiu o mamica protectiva. Sunt destul de panicoasa, dar sper sa nu fiu exagerata… Se zice ca nu e bine sa iti doresti sa fii prietena copilului tau, dar eu vreau sa ii fiu prietena, asa cum sunt eu cu mama, cu care pot sa vorbesc de toate. Eu, cand sunt cu emotii, bune sau rele, pun mana pe burtica si ii vorbesc fetitei, ca sa se linisteasca. Iar Catalin sta noaptea cu mana pe burta mea si dimineata negresit vorbeste cu ea.'

Adauga un comentariu