Sport

Felix Verdejo, un boxer celebru din Puerto Rico, și-a ucis iubita însărcinată. Riscă pedeapsa capitală

Publicat: 05 mai 2021
Felix Verdejo si fosta lui iubita pe care a ucis-o
Felix Verdejo, un boxer celebru din Puerto Rico, și-a ucis iubita însărcinată.

Félix ‘El Diamante’ Verdejo, un boxer celebru a reprezentat Puerto Rico la Jocurile Olimpice din 2012, este acuzat că și-ar fi ucis iubita însărcinată. Keishla Rodriguez Ortiz a fost legată, infectată cu o substanță necunoscută, împușcată și aruncată de pe un pod.

Cadavrul femeii a fost găsit într-o lagună din San Juan, Puerto Rico, la două zile de când familia sa a raportat dispariţia.

Boxerul în vârstă de 27 de ani s-a predat autorităţilor, la câteva ore după ce femeia însărcinată cu copilul lui a fost găsită moartă. Boxerul este acuzat de de crimă, răpire, de furtul unei maşini şi de uciderea unui copil nenăscut. Dacă el va fi găsit vinovat și condamnat, Felix Verdejo riscă pedeapsa capitală.

Felix Verdejo, un boxer celebru din Puerto Rico, și-a ucis iubita însărcinată

Boxerul celebru este căsătorit cu o altă femeie, însă pe victimă a cunoscut-o încă din șocala generală. Cei doi au păstrat legătura, iar Keishla Rodriguez Ortiz a rămas însărcinată. Mama victimei a mărturisit că a avertizat-o pe fiica ei în legătură cu lupătorul, care i-a spus că nu își dorește un copil cu ea, iar cariera lui ar putea fi în pericol.

„I-am spus să aibă grijă pentru că o amenințase să nu păstreze copilul, că are o familie, că este boxer, că este o persoană publică”, a declarat mama victimei.

Moartea tinerei Keishla Rodriguez Ortiz și a copilului ei nenăscut a șocat o țară întreagă. Sute de oameni s-au dus pe podul de uned trupul ei a fost aruncat în apă pentru protesta și a atrage atenția asupra pericolului adus femeilor și a violenței domestice.

Félix ‘El Diamante’ Verdejo a participat la Jocurile Olimpice din 2012, unde a reprezentat Puerto Rico, fiind și anul în care a făcut pasul la profesioniști. El a luat o pauză în anul 2016, după ce a trecut printr-un accident de motocicletă, care i-a afectat condiția fizică.

Adauga un comentariu