Justitie

Femei din Pascani batute cu bestialitate de 8 Martie – UPDATE

Publicat: 10 mart. 2014

UPDATE – 12:40 – Tot ieri, o femeie de 25 de ani, Lacramioara Larisa P, din Pascani, a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral si etilism acut dupa ce a fost batuta de sot. Femeia a fost transportata cu ambulanta la Compartimentul Primiri Urgente (CPU) de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani, insa a refuzat investigatiile medicale.

STIRE INITIALA – Ziua Internationala a Femeii a fost sarbatorita pe patul de spital de o pascaneanca, dupa ce sotul acesteia, incalzit de aburii alcoolului, a batut-o cu salbaticie. Teodora V., de 38 de ani, din satul Mitesti, comuna Miroslovesti, a sarbatorit cu sotul ziua de 8 Martie, cei doi consumand o cantitate apreciabila de alcool.

Petrecerea a degenerat rapid intr-un scandal monstru, iar pascaneanca a fost pur si simplu calcata-n picioare de partenerul de viata. O ruda a solicitat sprijin medical prin 112, iar o Ambulanta a transportat-o la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani. La internare, aceasta prezenta numeroase traumatisme, femeia urmand sa mai ramana internata cateva zile.loading...

Adauga un comentariu