National

Femeia acuzata ca a BATUT si VIOLAT un taximetrist a fost trimisa in judecata

Publicat: 23 apr. 2013

Femeia acuzata ca la sfarsitul lunii august a anului trecut a sechestrat, batut si violat un taximetrist din Tulcea a fost trimisa in judecata, pentru tentativa de omor, in lipsa probelor procurorii hotarand sa o scoata de sub urmarire penala pentru infractiunile de viol si lipsire de libertate, scrie rtv.net.

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii Parchetului Tribunalului Tulcea, in noaptea de 22 spre 23 august 2012, in jurul orei 00.20, Luminita Perijoc a invitat in apartamentul in care locuieste singura un taximetrist caruia ii solicitase de mai multe ori in acea zi sa ii cumpere bauturi alcoolice si tigari.

„Pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice si a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminita i-a aplicat doua lovituri cu un cutit in zona capului partii vatamate (taximetrist), pe care o invitase in locuinta in care inculpata locuia singura. Taximetristul a reusit sa se refugieze in bucatarie, de unde a apelat Serviciul de Urgenta 112, alertand organele politia si ambulanta”, se mentioneaza in rechizitoriu.

Procurorii tulceni au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a femeii, pentru tentativa de omor. Ei au dispus insa scoaterea acesteia de sub urmarire penala pentru infractiunile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal.

„Deoarece plangerea partii vatamate cu privire la comiterea infractiunilor de viol si lipsire de libertate nu s-a coroborat cu niciun mijloc de proba s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala a inculpatei Perijoc Luminita pentru aceste doua fapte”, se mai arata in rechizitoriul procurorilor tulceni.

Dosarul urmeaza sa fie judecat de Tribunalul Tulcea.

Pe durata urmaririi penale, Luminita Perijoc a avut interdictia de a parasi tara, care a fost prelungita succesiv, masura urmand sa expire la 30 aprilie.

In urma incidentului din noaptea de 22 spre 23 august 2012, atat taximetristul, cat si femeia au fost internati la Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea.

Taximetristul a sustinut ca femeia, in varsta de 30 de ani, l-ar fi amenintat cu un cutit si astfel l-ar fi fortat sa intretina relatii sexuale, iar ulterior l-a si lovit cu cutitul, cand el a incercat sa scape. Luminita Perijoc a negat insa ca l-ar fi violat pe barbat.

Taximetristul are 34 de ani, este casatorit si are trei copii.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu