Stiri medicale

Femeia care a nascut 21 de copii pana la 40 de ani

Publicat: 05 ian. 2019

Sue si Noel Radford, parintii a 21 de copii, si-au expus povestea de viata aparte in cadrul unui documentar televizat, in care cei doi prezinta cum au ajuns sa aiba atat de multi de copii si marturisesc varsta frageda la care mamica a dat nastere primului lor copil. Telespectatorii au avut cuvinte grele la adresa tatalui.

Cand Sue, mama a 21 de copii, a povestit ca avea doar 13 ani cand a ramas insarcinata pentru prima data cu barbatul care acum ii este sot si care avea 18 ani la acea vreme, a socat telespectatorii. Cei doi au marturisit ca au decis sa pastreze bebelusul, deoarece ambii au fost adoptati la nastere, relateaza adevarul.ro, care citeaza Daily Mail.    

La patru ani dupa nasterea primului copil, s-au casatorit si s-au mutat impreuna. Cel de-al doilea copil, Sophie, s-a nascut cand doamna Radford avea 17 ani.   Povestea documentarului o prezinta pe doamna Radford, la 42 de ani, care a ramas insarcinata „acum 29 de ani“, iar spectatorii sa isi dea seama ca asta se intampla cand ea avea doar 13 ani, in timp ce sotul ei, Noel, ar fi avut 18 ani cand s-a nascut copilul.

Aceasta poveste a creat controverse in randul telespectatorilor, care il condamna pe barbat.    Un spectator a complimentat copiii „minunati“ ai cuplului, dar referitor la nasterea primului copil a caracterizat-o ca fiind „ciudata“. Ea a spus: „Sunt copii minunati, dar am o senzatie putin ciudata in legatura cu faptul ca pe cand el avea 18 ani, a lasat-o insarcinata la doar 13 ani“.   Un alt spectator, Paige O'Neill, a spus: „Nu pot trece peste faptul ca cineva de 18 ani a lasat insarcinata o femeie in varsta de 13 ani, adica eu cred ca e o crima“. 

Varsta legala pentru activitate sexuala in Regatul Unit este de 16 ani. in Anglia si in tara Galilor, varsta consimtamantului sexual pentru femei a fost stabilita la 16 ani din 1885, dupa ce a fost o lupta pentru a preveni prostitutia copiilor.   

Legea spune ca este o ofensa pentru oricine sa aiba orice activitate sexuala cu o persoana sub varsta de 16 ani. Cu toate acestea, orientarea Home Office sustine ca nu exista nicio intentie de a urmari in judecata adolescentii sub varsta de 16 ani, unde ambii sunt de acord si de varsta similara.   

Familia locuieste intr-o casa de 240.000 de lire sterline, pe care au cumparat-o acum 11 ani si se mandresc ca nu au carduri de credit sau credite bancare. De asemenea, ei spun ca pleaca intr-o vacanta in strainatate in fiecare an. Ei cheltuiesc 300 de lire sterline pe saptamana pentru mancare, iar cand este ziua de nastere a unuia dintre copii, fiecare primeste un cadou de 100 de lire sterline.

A.M.loading...

Adauga un comentariu