Economic

Femeia care a taiat cablurile RDS-ului, cercetata pentru distrugere

Publicat: 30 sept. 2011
Păşcăneanca care si-a facut singură dreptate tăind cablurile de la antenele de satelit ale unui operator de televiziune, telefonie si internet, echipamente amplasate deasupra apartamentului ei, a fost reclamată la Politie. Plângerea a fost făcută de reprezentanţii firmei private, care o acuză pe Aguriţa Vandevenne de distrugere.
Pe de cealaltă parte femeia este suparată pentru ca miercuri, la o zi dupa gestul ei, un reprezentat al firmei de telecomunicaţii a spart lacatul de la usa de acces pe acoperis pentru a repara echipamentele respective, încălcând, astfel, dreptul de proprietate.

Aguriţa Vandevenne spune ca va merge pana-n panzele albe pentru rezolvarea problemei, si spera ca proprietarii antenelor să-i repare plafonul sau să mute echipamentele de pe acoperisul blocului, de deasupra apartamentului ei. Cei 11 locatari ai scarii respective a blocului D11 de pe Esplanadă solicită şi ei firmei în cauză sa vina si să renegocieze contractul pentru ca aparatura sa rămana montat pe acoperis.

Proprietara apartamentului mai susţine că a hotarat sa isi faca singura dreptate după ce a solicitat firmei, de peste un an de zile să mute antenele pentru ca i-au distrus plafonul si ii ploua in casa. Pentru ca problema nu a fost rezolvata femeia a trecut la distrugerea echipamentelor in fata ziaristilor.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit