Mozaic muzical

Femeia care i-a adus Furadan Madalinei Manole, primita in sindicatul politistilor! Berta lucreaza la ANAF si e membra ProLex! Acum 7 ani ea era anchetata de politie in legatura cu fapta sa

Publicat: 19 nov. 2018
3

Femeia care i-a adus Furadan Madalinei Manole a devenit colega cu politistii din Pro Lex, unul dintre cele mai mari sindicate din Romania.

Rasturnare de situatie in cazul femeii care i-a adus Furadan Madalinei Manole, fara sa stie ca artista planuia sa se sinucida cu aceasta substanta. Daca in urma cu 7 ani, Berta S. era anchetata de politisti in legatura cu fapta ei, acum aceasta a ajuns colega cu acestia.

Berta s-a inscris de ceva vreme in sindicatul ProLex, cunoscut ca fiind cel care reprezinta interesele majoritatii politistilor din Romania. Putina lume stie insa ca ProLex are membrii in mai multe structuri ale statului, cum ar fi: Politia de Frontiera, Politia Locala si chiar ANAF. Iar Berta lucreaza de ani buni la Administratia Financiara, acolo unde ocupa functia de inspector.

La mijlocul acestui an, femeia care i-a adus Furadan Madalinei Manole a castigat un proces impotriva Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti pentru recalcularea salariului de baza si primirea unor sporuri banesti la nivelul vechimii si functiei ocupate. In acest proces, Berta a fost reprezentata de avocatii Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor Pro Lex. DGRFPB a facut insa recurs, iar procesul a ajuns la Curtea de Apel.

In urma cu 7 ani si jumatate, Berta a ajuns vedeta peste noapte dupa ce s-a ocupat de procurarea substantei cu care s-a sinucis artista Madalina Manole, care ii era buna prietena. Ea a fost anchetata si s-a stabilit ca interpreta o rugase sa cumpere de pe internet substanta respectiva fara a-i preciza vreun moment scopul real al achizitiei. Femeia a ajutat-o din prietenie, fara sa stie ce va urma.

Adauga un comentariu