National

Femeia care l-a amenintat pe politistul umorist a demisionat

Publicat: 17 feb. 2016
1
Consilierul judetean PSD, Luana Minea, si-a dat demisia miercuri din cadrul Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica (ATOP) Brasov, iar PSD Brasov a anuntat ca va analiza situatia acesteia in Comisia de etica, dupa cazul semnalat de politistul Marian Godina. De asemenea, organizatia PSD Brasov, din care face parte Luana Minea, a anuntat ca va analiza situatia consilierului si va decide in conformitate cu statutul PSD si a Codului de Etica si Conduita, iar, in functie de rezultat, poate sa ii retraga sprijinul politic sau sa o excluda din partid.
„Doamna Luana Minea si-a anuntat demisia din ATOP, iar in sedinta de luna viitoare o vom lua in discutie. Cred ca este o masura buna pentru ca nu vad de ce numele ATOP trebuie sa apara in aceasta disputa a politiei. Faptul ca esti membru al ATOP nu trebuie sa creeze un avantaj, dimpotriva, iti aduce o multime de obligatii pe care fiecare dintre noi trebuie sa le indeplineasca”, a spus Carol Ambrus, presedintele Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica Brasov.
O echipa a Directiei de Control Intern din Politia Romana s-a deplasat, marti dimineata, la Brasov, pentru a verifica situatia semnalata de politistul Marian Godina, conform IGPR. Politistul de la Rutiera a scris pe pagina sa de Facebook ca, in urma unui incident din trafic, in care a oprit o masina in care se afla Luana Minea, director al Crucii Rosii din Brasov, dar si consilier judetean PSD si pana miercuri membru ATOP, a avut probleme cu superiorii sai. Marian Godina sustine ca a fost acuzat de superiorii sai ca a avut un limbaj licentios si ca nu s-a prezentat in momentul in care a cerut documentele la control.Adauga un comentariu