Actualitate

Femeia si casa ei. Ce spune lipsa dorintei de a face ordine in casa

Publicat: 08 feb. 2019
17

Ordinea in casa este necesitatea interna si fireasca a unei femei mature. O casa confortabila este fundamentul vietii unei femei, pe care se construieste o relatie fericita, corecta si matura cu un barbat.

Femeia care nu vrea sa creeze confort din cauza lenii sau oboselii nu este capabila de nimic, in special sa construiasca o relatie cu barbatul.

Casa este opera principala a femeii, ea trebuie sa fie sursa principala de inspiratie pentru tine si familia ta. Confortul si ordinea in casa ii ofera femeii putere, de aceea, ea ar trebui sa fie interesata in asta, mai mult decat alti membri ai familiei.

Casa este oglinda ta. In ea se reflecta ceea ce traiesti, ce gandesti, ce simti si unde curge energia ta – in familie sau in afara ei.

Daca casa ta are nevoie de brate barbatesti, atunci nu poti construi relatii cu un barbat, respectiv nu poti interactiona cu el ca femeie. Dintr-un motiv sau altul ai decis sa te bazezi doar pe tine si sa tii totul sub control sau ai indepartat barbatul din viata ta pentru ca nu ai nevoie de el.

Rezolvarea problemelor gospodaresti – este in primul rand relatia voastra ca sot si sotie, este valoarea ta ca femeie, este capacitatea de a cere si a obtine ajutor. Casa nu trebuie sa fie calvarul tau sau dispozitia rea – ea este inspiratia, magia si farmecul tau.

Cum sa faci casa confortabila

Trebuie sa incepi nu cu ordinea, ci cu gandurile tale. Ce-ti doresti? Cum vrei sa traiesti? In primul rand casa e vie. E baza pe care se construieste viata voastra. Tratati casa in care locuiti astazi, ca pe ceva viu. Schimbandu-ti atitudinea fata de casa, iti vei schimba viata, scrie relatii.net.

Toate treburile casnice trebuie sa fie constientizate. Sa investesti in ele o parte din tine, iubirea ta. Calcand, gatind bucatele, spaland – doar asa se creeaza energia casei cu iubire, nu din lene si depresie. Aici se ascunde puterea feminina – sa-si faca casa plina de energie, nu goala si rece.

Femeia poate face in casa ei mult mai multe decat la munca. Aminteste-ti unde trebuie sa-ti indrepti atentia si energia: in casa ta sau in afara ei? Avand grija de casa, curatand-o, iti umpli viata de SENS.

Trateaza-ti casa cu grija si respect. Simte-o. Aceasta interactiune poate fi tamaduitoare pentru femeie. Casa pentru femeie – este un spatiu sacru, care ii ofera liniste si armonie, de aceea nu poate ramane in dezordine, pentru a se umple de emotii negative, certuri si insulte. O astfel de casa nu are viitor, cum de altfel nici casa fara femeie – nu exista.

Nu stergi pur si simplu praful, ci pui energia in miscare, energia nu trebuie sa stagneze. Nu speli pur si simplu geamul, ci deschizi si cureti orizontul pentru planurile si scopurile familiei tale. Femeia e cea care pastreaza focul familiei. Iar focul e viata. Nu va fi focul, nu va fi familia. Va fi o convietuire sau o casatorie economica.

Treburile casnice pot obtine un nou sens, ele trebuie sa fie placute, sa te incarce, sa te faca fericita. Astfel imparti iubirea cu cei dragi. Probabil barbatul nu va observa fata de masa noua, insa energia si faptul ca esti interesata de caminul familiar il va observa neaparat.

Aminteste-ti cand erai copil si veneai acasa, nu era important ce fata de masa a asternut mama, ci faptul ca acasa e confortabil si sa fie Ea – mama. Ce sentiment de fericire si protectie ofera acest lucru. Barbatii in aceasta privinta sunt ca si copiii: pentru ei este important sa obtina starea de confort, grija si camin familiar.

Femeia nu trebuie sa fie bucatareasa sau spalatoreasa, ci Gospodina. Ea trebuie sa-si transforme casa, sa se joace cu spatiul unde totul e supus gandurilor, dorintelor si energiei ei. Unde fiecare coltisor ofera forte si daruieste senzatia uimitoare de caldura, lumina, grija si frumusete.

Adauga un comentariu