National

Femeie carbonizată de către vecin. Motivul este halucinant

Publicat: 08 dec. 2019

Un bărbat din localitatea Plenița, județul Dolj, avea în curte o femeie decedată. Aceasta a fost găsită carbonizată. Criminalul și-a recunoscut vina, menționând că a ucis-o dându-i foc deoarece „era vrăjitoare”. După ce a fost pus sub arest de oamenii legii, sâmbătă, individul din Plenița a recunoscut că este vinovat și că a omorât-o pe femeia găsită carbonizată în propria curte.

„Asta bătrână, știi că-i vrăjitoare? Și sunt mai multe. Vrăjitoarele astea ne-au făcut numai rău nouă. La viitorul nostru, mă crezi?”, a spus bărbatul. El a mai spus că femeia era vecina lui, iar după ce a fost întrebat de ce i-a dat foc el a spus: „Așa trebuia. Așa trebuie la vrăjitoare”.

În cadrul locuinței bărbatului a fost găsită decedată și mama sa, o femeie în vârstă de 65 de ani. Acesta a negat că ar fi ucis-o și pe dânsa.

Conform IPJ Dolj, forțele de ordine au fost sesizate, sâmbătă, de un localnic, că vecina sa a fost descoperită parțial carbonizată, în curtea unui bărbat din localitatea Plenița. În locuință a fost găsită decedată și mama criminalului, o femeie de 65 de ani.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că o femeie de 83 de ani, din localitate a fost găsită decedată, parțial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani, din Plenița, care se află în acest moment în custodia poliției”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

În urma necropsiei se va descoperi cu exactitate cauza decesului celor două persoane. Cercetările au fost preluate de o echipă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.loading...

Adauga un comentariu