National

Femeie dată dispărută de soț după ce a plecat la o sesiune de shopping

Publicat: 13 ian. 2021
Femeia a fost dată dispărută de către soţul său
Femeia a fost dată dispărută de către soţul său

O femeie şi-a anunţat soţul că pleacă la o sesiune de shopping dar nu s-a mai întors. Întâmplarea a avut loc într-o localitate din judeţul Ialomița. Bărbatul speriat a anunţat organele abilitate.

Vorbim despre faptul că în comună Bărcănești o femeie a plecat de acasă la o sesiune de shopping. Femeia în vârstă de 37 de ani nu s-a mai întors. Speriat, bărbatul a anunţat Poliţia

Femeie dispărută în judeţul Ialomița

Conform datelor existente până la această dată se pare că femeia a plecat de acasă pe data de 10 ianuarie 2020. Femeia este de negăsit de 3 zile. Mihaela Broșteanu a plecat duminică dimineaţa de acasă pentru a face unele cumpărături. La câteva ore de la dispariție, bărbatul şi-a făcut griji iar din aceste considerente a anunţat oamenii legii care au demarat o serie de căutări.

În momentul plecării de acasă, femeia era îmbrăcată cu geacă albastră, colanţi negri, iar în picioare purta cizme înalte de culoare neagră. Femeia are aproximativ 1,65 – 1,70 m înălţime, 60 de kilograme, păr lung, negru, faţă ovală şi ochii căprui.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la dispariţia acesteia sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112,conform adevărul.ro

Adauga un comentariu