Actualitate

Femeie din Neamț, găsită moartă în propria locuință! Soțul victimei este principalul suspect în acest caz

Publicat: 19 feb. 2022
Femeie din Neamț găsită moartă în propria locuință Soțul victimei este principalul suspect în acest caz
Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru victimă

Tragedie fără margini în comuna Gârcina, județul Neamț, acolo unde o femeie de 51 de ani și-a găsit sfârșitul tragic în propria locuință. Din primele informații privind acest caz, pe trupul neînsuflețit al femeii s-au găsit numeroase leziuni, iar principalul suspect  privind această tragedie ar fi chiar partenerul victimei.

Totul s-a petrecut, mai precis, ieri seară, pe 18 februarie, atunci când un vecin a apelat numărul special de urgență, 112, pentru a anunța că o femeie de 51 de ani din sat a fost găsită fără viață, în casă.

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru victimă

Totodată, la fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj al poliției, dar și un echipaj de salvare.

Din nefericire, atunci când cadrele medicale au ajuns la locul faptei, acestea nu au mai putut face nimic pentru victimă, femeia fiind deja decedată. De asemenea, trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la INML.

La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă formată din polițiști criminaliști, pentru a efectua cercetări la fața locului, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a petrecut tragedie.

„O echipă operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști au efectuat cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Femeia prezenta multiple leziuni pe corp

De precizat este că, înainte ca trupul neînsuflețit al victimei să fie transportat la INML, cadrele medicale de pe echipajul de salvare de la fața locului au sesizat că pe corpul femeii existau multiple leziuni, motiv pentru care principalul suspect în acest caz este chiar partenerul victimei, asta pentru că cei doi locuiau împreună în aceeași casă.

În cauză, oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut totul
Adauga un comentariu