Local

Femeie, jefuită pe o stradă din Iași de un infractor deosebit de periculos! Individul, pedepsit în repetate rânduri pentru același tip de fapte

Publicat: 24 iun. 2022
O femeie pe stradă și un bărbat cu un card în mână, la un bancomat
Un individ a fost pedepsit din nou de magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat că a jefuit o femeie

O femeie a fost jefuită în centrul Iașului de către un individ pedepsit în repetate rânduri de magistrați. În urma incidentului, Robert Geosanu a mai primit o condamnare. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe individ la 7 ani, 6 luni şi 20 de zile de închisoare şi la o amendă în cuantum de 3.330 de lei, pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

O femeie a fost jefuită în centrul Iașului de către un individ pedepsit în repetate rânduri de magistrați. În urma incidentului, Robert Geosanu a mai primit o condamnare.

Așadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au ieri condamnat pe individ la 7 ani, 6 luni şi 20 de zile de închisoare şi la o amendă în cuantum de 3.330 de lei, pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos. Magistrații au luat în calcul mai multe pedepse primite anterior de individ.

„Instanța admite acţiunea formulată de partea civilă Cerasela C., urmând a obliga inculpatul Robert Geosanu la plata sumei de 2.600 de lei cu titlu de daune materiale”, au subliniat judecătorii ieșeni.

Femeie, jefuită pe o stradă din Iași

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces al lui Robert Geosanu a început pe data de 18 decembrie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe individ sub acuzațiile de furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Conform anchetatorilor ieșeni, individul avea același mod de a acționa. Oamenii legii spun că, de obicei, acesta își urmărea victima, după care urma să îi sustragă cardul bancar. Mai apoi, acesta accesa contul cu ajutorul codului PIN existent în același loc cu cardul și scotea toți banii.

Robert Geosanu, acuzat de comiterea unor fapte similare

În trecut, Robert Geosanu a mai fost trimis în judecată pentru comiterea unor fapte similar. Anchetatorii au afirmat că, pe 17 noiembrie 2019, în intervalul orar 11:30-12:00, fiind ajutat și sprijinit pe tot parcursul activității de Ramona Bălteanu, Robert Geosanu a urmărit victima prin zona Podu Roș.

„Inculpatul a urmărit persoana vătămată A.O.N., care se deplasa în zona Podu Roș și, într-un moment prielnic, i-a sustras portofelul victimei din rucsacul pe care îl purta în spate, în care avea suma de 224 de lei, acte personale, un card bancar și un fragment de hârtie pe care se afla înscris codul PIN al cardului. Ulterior, inculpatul, folosind cardul aparținând persoanei vătămate, a efectuat șase operațiuni bancare, cauzând un prejudiciu de 4.300 de lei”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Conform acestora, Ramona Bălteanu l-a ajutat pe individ pe tot parcursul activității infracționale, respectiv a urmărit-o pe persoana vătămată A.O.N. prin zona Podu Roș, din municipiul Iași. Acum, după ce o altă femeie a fost jefuită pe o stradă din Iași, individul a fost pedepsit din nou de judecători.
Comentarii
Adauga un comentariu