Local

Femeie la 13 ani

Publicat: 19 nov. 1999

•Inainte de a deveni femeie din punct de vedere fiziologic, Manuela a facut sex cu un baiat mai mare cu 12 ani ca ea •Ca in telenovele, cei doi au fugit de acasa pentru a forta mina parintilor sa le recunoasca dragostea

Manuela l-a cunoscut pe Viorel in urma cu citeva luni. De atunci i s-a pus „pata” pe el, incit biata copila nici macar nu putea respira cum trebuie, daca nu-l vedea o zi. Manuela nu are nici buletin, are numai 13 ani, pe cind cavalerul ei are 25 de ani. Relatia dintre cei doi s-a inchegat intr-un mod ciudat, la fel ca in scenariul unei telenovele proaste. Manuela l-a vazut si, din prima clipa, a fost atrasa de privirea si de masculinitatea lui. In orice caz, chiar daca nu a inteles ea prea bine ce inseamna asta, cert este ca Viorel nu era nici pe departe ca pustii de seama ei. De cealalta parte, Viorel a fost atras de corpul fraged al prietenei sale, careia i-a cerut sa-i fie prietena. I-a mai placut si felul cum gindea, direct si sincer, fara insa sa tina cont de faptul ca pustoaica asa si trebuia sa fie la 13 ani. Legatura intre cei doi a fost atit de puternica, incit saptamina trecuta au profitat de citeva clipe libere si au facut dragoste. Ea, pentru prima data. Dar muscatura din fructul oprit a indemnat-o sa fuga de acasa cu iubitul ei. Asa se face ca duminica, dupa ce mama fetei a descoperit ca intre cei doi este o legatura cam ciudata, Manuela si Viorel au disparut de la domiciliile lor. Dupa doua zile de hoinareala, cei doi au fost descoperiti. Aventura lor a luat, pentru moment, sfirsit.
Convinsa ca fiica sa a fost violata, l-a reclamat pe Viorel. Insa a avut o mare surpriza sa afle ca actul sexual dintre cei doi s-a consumat cu acordul fetei. Ramine insa aspectul coruperii sexuale a unui minor, fapta prevazuta de art.202 Codul Penal, prin care „actele cu caracter obscen savirsite asupra unui minor sau in prezenta unui minor se pedepsesc cu inchisoare de la 3 luni la doi ani, sau cu amenda”. In afara de aceasta situatie, din spusele mamei fetei rezulta ca s-ar putea ca micuta si nevinovata Manuela sa fi ramas gravida. N-ar fi exclus ca, inainte de a primi buletinul, sa fie mama.
Iulian CAZACUloading...

Adauga un comentariu