Eveniment-Social

Femeie lovita pe trecerea de pietoni

Publicat: 28 ian. 2011

O femeie a fost transportata la spital chiar de soferul care a lovit-o, cu toate ca acesta a plecat fara sa isi recunoasca fapta. Ieri seara, in jurul orei 18.00, Biroul Rutier Iasi a fost sesizat despre faptul ca la Spitalul de Urgente a fost adusa victima unui accident rutier. Femeia se angajase in traversarea strazii pe trecerea de pietoni cand a fost accidentata de soferul unui autoturism care circula dinspre Targu Cucu spre bulevardul Stefan cel Mare. In urma producerii accidentului, soferul a transportat victima la spital, apoi a plecat, fara sa-si declare identitatea sau sa-si recunoasca fapta. „S-a primit o sesizare la Biroul Rutier cu privire la un accident rutier. S-a intocmit dosar penal pentru vatamare din culpa si fuga de la locul faptei”, a declarat Nicolae Miron, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.
Lucratorii din cadrul Serviciului Rutier au desfasurat actiuni la nivel de judet ieri seara, pentru depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care nu acorda prioritate de trecere pietonilor. Aceasta este principala cauza a accidentelor din ultima perioada, soldate cu victime omenesti. S-au aplicat 237 sanctiuni contraventionale, in valoare de 25.000 lei, si au fost retinute 21 permise de conducere.loading...

Comentarii
  • Primaria IASI sa refaca toate zebrele pentru trecere pietoni – care abia se vad – iar amnzile trebuie sa fie foarte mari si suspendarea permiselor – deoarece a trece cu viteza si a nu respecta aceste treceri – inseamna atentat la viata unor oameni – cu buna stiinta.

  • Si peste mine era sa dea o masina zilele trecute. Pe trecerea de pietoni (zona Copou). Soferita care circula pe prima banda a oprit sa-mi acorde prioritate, dar idiotul de pe banda a doua a trecut razant pe langa mine. Noroc ca am fost eu atenta ca altfel, Dumnezeu stie ce se intampla. Idiotul nu avea nicio intentie sa opreasca, chiar daca aproape ajunsesem pe sensul lui de circulatie si m-am oprit in strada sa-i acord lui prioritate. cu amenzi mai mari sau retinerea permisului de conducere ar trebui sanctionati acesti soferi. Daca astfel de specimene nu stiu sa circule, inseamna ca nu merita permisul acela. Poate mai invata intre timp sa circule corect. Dar politistii iau masuri abia dupa ce se intampla ceva. Pana atunci stau toata ziua cu mana-n fund.

Adauga un comentariu