National

Femeie suspecta de cancer, trimisa ACASA de la spital pentru ca nu-i functiona cardul de sanatate

Publicat: 05 iun. 2015
1
Un medic de la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Cluj nu a putut sa consulte o femeie suspecta de cancer deoarece bolnava avea un card de sanatate care a dat erori. Cardurile de sanatate le fac din nou probleme bolnavilor de cancer. O femeie in varsta de 75 de ani s-a prezentat la controlul trimestrial pe care il face la Sectia de Oncologie de la Spitalul Judetean Cluj. Dincolo de faptul ca este suspecta de o bola grava, R.G. a fost refuzata, politicos, de medic si a fost trimisa acasa.
Fiica femeii, profesoara la un liceu important din Cluj Napoca, spune ca a insotit-o pe mama ei la medic, unde avea programare la consultatia trimestriala. „Mama a fost marti la medicul de familie cu cardul de sanatate, care a dat eroare. Doctorul a luat cardul si a spus ca il va trimite la Casa de Asigurari de Sanatate Cluj pentru a vedea de ce da eroare. Joi, am fost la control la Sectia de Oncologie cu mama, iar medicul Mihaela Trif ne-a spus ca nu poate sa o consulte. Medicul Trif ne-a mai spus ca asa sunt instructiunile pe care le-a primit de la conducerea Spitalului Judetean Cluj”, a declarat fiica femeii de 75 de ani. 
Pacienta este luata in evidenta bolnavilor oncologici a caror terapie si evolutie a bolii este evaluata de medicii de la Sectia de Oncologie de la SJ Cluj. Pacienta, care a plecat acasa fara sa fie consultata, a mers de dimineata la secretariatul spitalului pentru a primi fisa medicala cu care trebuia sa se duca la medicul curant. „La secretariat ne-a spus ca nu ne poate face fisa de control ambulator decat daca avem acordul medicului. Medicul, la randul lui, ne-a informat ca nu o poate monitoriza pe mama pentru ca nu avem cardul. Este un haos total”, mai spune femeia.
Comentarii
  • Ponta….f.u.tu,te in c,u..r de bolfos!Asta era problema reală a României?…cardul de sănătate?Eu iti spun ,pe scurt problemele….referendum…modificare Constitutie,fără imunuitate pt voi flăcăi…legarea va fi pe capete!…expulzarea tuturor politicienilor actuali…alungarea lor din tară…fie ei PSD,PNL,PDL,UNPR,PRM..etc…gata …ne ajunge!…gata cu alesiii-…vrem oameni profesionisti!…vreau ca primarul să dea concurs….pe functie..studii superioarew juridice sau administratie publică…la fel si prefectul,seful CJ,parlamentarii….şi vreau republică prezidentială…să conducă presedintele…gata cu politrucii…ati furat prea mult!…Ponta….atentie mare!…noi,poporul ne-am cam săturat…s.-a umplut paharul!…ati ajuns să vă confundati cu justitia…nu mai vreti să fiti arestati?…..reveniti-vă!

Adauga un comentariu