Actualitate

Femeile dezbracate l-au facut putred de bogat. Acum a ajuns pe mainile autoritatilor

Publicat: 06 oct. 2016
1

@ Acest personaj a adunat o avere fabuloasa de pe urma femeilor dispuse sa presteze diverse servicii in fata camerelor de filmat @ Dupa ani de zile in care a fost inconjurat de femei frumoase, milioanele de euro stranse de barbat in ultimii ani au atras insa si atentia anchetatorilor, dupa ce afacerile de succes ale acestuia au devenit cunoscute in spatiul public @ „Regele videochatului” a ajuns acum in vizorul autoritatilor, care il acuza ca a incercat sa pacaleasca statul cu aproape un milion de euro

Milionarul Costin Bodea, ieseanul care a strans o avere fabuloasa in doar cativa ani in, urma afacerilor cu videochat, a ajuns in atentia autoritatilor, care il acuza ca a incercat sa pacaleasca statul cu o suma de 860.000 lei. Patronul Vixen Studio, unul dintre cele mai mari companii de videochat din Iasi, a ajuns in aceasta situatie cu toate ca firma sa deruleaza afaceri de ordinul milioanelor de euro, insa asta nu a fost de ajuns pentru controversatul om de afaceri iesean.

Vreme de multi ani, acesta a fost scutit de la plata impozitului pe venit, pe motiv ca afacerile sale nu depaseau plafonul maxim impus de lege, insa sumele de ordinul milioanelor de euro rulate de firma lui Bodea au atras atentia Fiscului. Drept urmare, Directia Regionala de Finante a facut un control in activitatea financiar contabila a Vixen S SRL si au descoperit ca firma lui Costin Bodea trebuie sa plateasca statului roman 859.051 lei.

Practic, acesta a refuzat sa plateasca in mod legal impozitele catre stat, in valoare de 511.200, suma la care se adauga penalitati in valoare de 347.851 lei. Cu alte cuvinte, banii, majoritatea proveniti de la clientii din strainatate, ajungeau in mare parte direct in buzunarele patronului si nu erau rulati in conturile oficiale ale firmei. Reprezentantii Fiscului au luat masurile asiguratorii pentru a incasa de la Costin Bodea impozitele pe care le datoreaza. Printre acestea se numara poprirea conturilor si sechestrul asigurator pe bunuri imobile.

Viata plina de scandaluri a „regelui videochatului”

Vixen S SRL este o firma infiintata in anul 2008, al carui administrator este pascaneanul Costin Bodea. La o cifra de afaceri de 1,67 milioane lei pe parcursul anului fiscal precedent, firma de videochat a inregistrat un profit de 232 mii lei. Afacerea a mers cel mai bine in anul 2013, cand, la o cifra de afaceri de 3,5 milioane lei, profitul net al companiei a fost de 710 mii lei. Vixen S SRL figureaza in prezent cu circa 70 de angajati si se pare ca profit.

Intrebat despre situatia la care s-a ajuns, Costin Bodea, patronul studioului de videochat, sustine ca nu stie despre ce este vorba, iar ca datele referitoare la situatia financiara a firmei sale sunt altele.

„Nu stiu despre ce este vorba. Mai informati-va in legatura cu asta si va stau la dispozitie pentru alte detalii”, a spus Costin Bodea, patronul Vixen S SRL. Acesta a infiintat Vixen S SRL impreuna cu Oana Ramona Corcotoi, iar obiectul de activitate al firmei era initial transportul in regim de taxi. Afacerea a devenit profitabila abia in 2010, cand a pornit noua activitate intr-o vila din zona Bucium.

Costin Bodea a devenit cunoscut mai ales in urma scadalurilor in care a fost implicat. In urma cu circa 5 ani, Costin Bodea a ajuns pe mainile politistilor dupa ce si-a snopit in bataie sotia, cumnatul si bona in propria casa. Cu un an inainte de acest incident violent, Bodea a fost implicat intr-o altercatie intr-un restaurant din Bucium. Recent, sotii Costin si Aniela Bodea au decis sa puna capat casniciei si au depus la Judecatoria Iasi o actiune de divort. Timp de mai multi ani, Bodea a fost proprietarul localului My Way, din zona Copou, local care a facut obiectul unui proces cu Consiliul Judetean Iasi din cauza ocuparii abuzive a unui spatiu aflat in administrarea institutiei.

Comentarii
Adauga un comentariu