Magazin

Femeile din aceste zodii sunt greu de cucerit. Afla daca te regasesti printre ele

Publicat: 01 aug. 2015
1

Unele zodii de femei sunt greu de cucerit! Iata care sunt femeile cele mai pretentioase in a incepe o relatie cu un barbat.

1. Balanta
Sa cuceresti o femeie Balanta iti poate lua ani de zile. Desi totul pare spontan la acest nativ, lucrurile nu stau chiar asa.

2. Sagetator
In primul rand, daca nu ai un plan financiar pentru amandoi de lunga durata, ai face bine sa stai departe de femeia Sagetator.

3. Varsator
Femeia Varsator este si ea greu de cucerit. Idealurile sale si viziunea pe care o are despre viata se pot schimba de la o ora la alta, motiv pentru care, daca vei calca stramb doar o data si greseala ta i s-a parut chiar atractiva ieri, astazi s-ar putea sa o priveasca cu dezgust.

4. Leu
Femeia Leu asteapta mai mult decat niste aparente de la barbatul ideal. Nu se va multumi daca te vei stradui sa dai bine mereu, deoarece o leoaica autentica simte nevoia de a cunoaste si a de a iubi un om autentic.

5. Pesti

Aceasta nativa este extrem de sensibila, asa ca trebuie sa ai mare grija sa ii faci mereu complimente.

Comentarii
  • toate fetele care le cunosc din aceasta zodie sunt singure si au deja peste 40 ani. Concluzia, pretentiile costa si fericirea se plateste.

Adauga un comentariu