Stiri

Femeile domina retelele de socializare

Publicat: 02 sept. 2011

Aproape doua treimi din utilizatorii de internet din Europa sau SUA au un cont in retelele de socializare. Conform unui studiu Pew Internet, aproape 70% dintre femei au declarat ca folosesc zilnic site-urile de socializare in timp ce barbatii acceseaza aceleasi site-uri cu o frecventa zilnica in proportie de doar 60%.

Este pentru prima data in istoria retelelor de socializare cand peste 65% dintre utilizatorii de internet au declarat ca detin un cont intr-o retea de socializare sau au auzit de acest fenoment, comparativ cu 2005 cand doar 5% declarau ca stiu sau au auzit de un astfel de site.

Tot pentru prima data in istoria internetului este si faptul ca peste 50% dintre utilzatorii de internet de pe cele doua continente detin un cont pe o platforma de socializare. Din punct de vedere demografic, grupul cel mai activ pe retelele de socializare este cel de sex feminin cu varste cuprinse intre 18 si 29 de ani care in proportie de 89% au declarat ca folosesc frecvent o platforma de socializare. Conform raportului Pew, femeile au inceput sa devina tot mai active in retelele de socializare incepand cu anul 2009.

 loading...

Adauga un comentariu