Stiri si curiozitati

Femeile slabe sunt mai bune la pat decât cele plinuțe? Iată ce cred bărbații

Publicat: 07 ian. 2022
femei în lenjerie neagră
În general, bărbații preferă femeile mai slabe, în detrimentul celor cu forme.

În materie de femei, bărbații se împart în două categorii: unii cred că cele slabe sunt mai bune la pat, în timp ce alții sunt de părere că femeile plinuțe sunt mai inventive la acest capitol.

În general, bărbații preferă femeile mai slabe, în detrimentul celor cu forme. Acest lucru rezidă în standardul impus de societate, deoarece atât în media, cât și în artă sau în lumea modei a fost stabilit ca tipar al frumuseții femeia slabă. Cu toate acestea, sunt și bărbați care se opun curentului și aleg să iubească femeile plinuțe. Ba chiar, aceștia le consideră mai încrezătoare și mai amuzante, atunci când vine vorba despre sex.

Oricum ar fi, slabă sau plinuță, o femeie este considerată frumoasă, atunci când are multă încredere în ea și este conștientă de calitățile pe care le deține.

femei în lenjerie intimă albă
Atât în media, cât și în artă sau în lumea modei a fost stabilit ca tipar al frumuseții femeia slabă.

Motive pentru care bărbații preferă femeile slabe: Sunt bune la pat

Bărbații preferă femeile cu o constituție mai zveltă, deoarece sunt mai flexibile în pat. Ei sunt de părere că femeile slabe se mișcă mult mai ușor, au mai multă inițiativă în pat și nu obosesc atât de repede, precum o fac cele mai plinuțe. În plus, femeile care cântăresc mai puțin, își pot schimba cu ușurință pozițiile sexuale.

Majoritatea reprezentanților sexului puternic spun că femeile slabe arată bine în orice articol de îmbrăcăminte. Astfel, ele sunt mai atrăgătoare, indiferent de hainele pe care aleg să le poarte.

De asemenea, bărbații consideră că femeile slabe au mai multă încredere în ele. Acestea își ating scopul mai ușor, se comportă natural în public, zâmbesc mai mult și emană mai multă energie pozitivă.

Femeile care nu au probleme cu greutatea sunt mai ușor de ridicat în brațe, potrivit bărbaților. Aceștia vor să își arate iubirea față de ele prin îmbrățișări și ridicări în brațe. Tocmai de aceea, ei se feresc să aibă partenere mai plinuțe.

Chiar dacă bărbații preferă femeile slabe, ei stau departe de cele piele și os. Preferatele lor sunt cele care au o greutate normală, în conformitate cu înălțimea lor.

femeie care își măsoară talia
Bărbații preferă femeile cu o constituție mai zveltă, deoarece sunt mai flexibile în pat.

De ce unii bărbați cred că femeile plinuțe sunt mai bune la capitolul sex?

Deși se crede că bărbații vor să aibă ca partenere doar femei slabe, sunt și bărbați care le aleg pe cele cu forme. Se pare că mulți masculi vor ca cea pe care o strâng în brațe să aibă un posterior armonios, un piept generos și picioare groase.

Totodată, acești bărbați sunt de părere că femeile plinuțe sunt mai inventive în materie de sex. Acestea au multă imaginație și știu cum să își surprindă partenerul în dormitor.

Femeile voluptoase au mai multe zone erogene, ce pot fi explorate. Orice parte a corpului este sensibilă la atingere și poate ascunde multă plăcere.

Femeile care au kilograme în plus sunt mai încrezătoare când vine vorba de sex. Orice femeie plinuță are și și un decolteu generos, de care profită cu fiecare ocazie. În plus, dacă mai au și posteriorul bombat, bărbații vor fi extrem de mulțumiți.

Femeile plinuțe sunt mai amuzante în dormitor, deoarece fac glume pe seama rotunjimilor lor.

Un aspect pe care bărbații îl apreciază, este că femeile plinuțe nu își judecă partenerul după felul în care arată. Acestea nu își doresc decât să se simtă bine și să le provoace plăcere partenerilor.

femeie cu forme în body negru
Femeile voluptoase au mai multe zone erogene, ce pot fi explorate.Adauga un comentariu