Actualitate

Fenechiu face bani din inchisoare. Si-a dat in judecata fostii colegi de partid

Publicat: 26 aug. 2014
1

Relu Fenechiu, incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, unde va sta cinci ani, fiind condamnat pentru coruptie in dosarul Transformatorul, a gasit o metoda de a castiga aproape un milion de euro.

Citeste si Puscariasul Relu Fenechiu, vedeta inaugurarii noii piste a Aeroportului – UPDATE 

Mai exact, Fenechiu si-a dat in judecata fostii colegi din PNL, carora le cere suma de 950.000 de euro, bani folositi pentru sponsorizarea campaniei din 2009, cand Crin Antonescu a candidat pentru alegerile prezidentiale. Actiunea a fost deschisa la Tribunalul Bucuresti, primul termen fiind stabilit pentru 17 septembrie. Banii au fost folositi pentru fulare, caciuli sau treninguri, folosite ca materiale promotionale in campanie. Alaturi de Fenechiu, la campanie a cotizat si Dinu Patriciu, cu suma de 600.000 de euro.

Citeste si De necrezut! Fenechiu si-a tras bani europeni din puscarie – FOTO 

Comentarii
  • Pana la urma oricine ar face la fel cand are de recuperat bani.Datoriile se prescriu daca in timp de 3 ani nu ai nici o actiune legala pentru recuperarea lor.Are si el familie si trebuie sa se gandeasca la viitorul ei.Fiecare isi duce crucea dar familia nu trebuie sa sufere.

Adauga un comentariu