Actualitate

FENOMENAL! Un cunoscut drogat, invitat de catre Klaus Iohannis la consultari! Oare despre ce vorbesc cei doi

Publicat: 26 mart. 2019

Unul din cei mai cunoscuti activisti #rezist, executat silit pentru o serie de amenzi pe care nu le-a platit, un om care incurajeaza consumul de droguri printre randurile tinerilor, si nu numai. Florin Badita, cel despre care se spune ca la intalnirile membrilor rezist el se ocupa de doza necesara de droguri, este invitat de catre Klaus Iohannis la…consultari la Cotroceni! Informatia este cu adevarat socanta! Oare Klaus Iohannis incurajeaza comiterea de ilegalitati? Ne amintim foarte bine faptul ca acest tanar NU isi plateste amenzile, NU lucreaza, in schimb, se DROGHEAZA, sau cere bani, dramatizand intruna.

Asa ceva este INADMISIBIL! Reprezentantii Miscarii # REZIST si-ar dori ca fiii sau fetele lor sa consume marijuana? Pericolul la care sunt expusi copiii

In sfarsit autoritatile isi fac treaba! Florin Badita are bani de droguri dar nu are bani de amenzi! Ii recomandam, calduros, un loc de munca

Klaus Iohannis, servitorul Angelei Merkel? 

"Am primit (si acceptat) o invitatie de a participa la consultarile Presedintelui cu o parte din organizatiile din societatea civila cu privire la oportunitatea organizarii unui referendum pe justitie. Se intampla azi la Cotroceni. Am nevoie de parerile voastre ca sa pot veni cu un punct de vedere cat mai larg si reprezentativ. Care ar trebui sa fie intrebarea sau intrebarile de la Referendumul pentru justitie? Sugestii cum sa fie formulata intrebarea?" , scrie Florin Badita pe Facebook.loading...

Comentarii
  • Mi se pare normal ca un asemenea intelectual eminent sa apartina miscarii #rezist. Aia cu totii sunt in cururile goale. Baitanul asta cu adevarat reprezinta miscarea in cauza. Ce e anormal e sa se duca la consultari cu izmana pe el. Merita sa se duca tot in curul gol, sa nu se dezica de idealurile sfinte ale sorosistilor rezistenti. Ba ar putea sa se si rada in cap, ar fi un om cu doua cururi si ar reprezenta in felul asta si muierile #rezistente. Plus ca va trebui sa dea si onor la presedinte asa cum se cuvine. Bravo, baitane, te inscrii la noi in partid ? Hai ca mai tine nea cocolos vreo doua locuri libere pentru briuxel, poate pica macar vreun actoras, ceva.

    • isi arata picioarele,nu vezi ca are si par lung? cauta sa fie femeia cuiva,poate lo chemat iohannis sai traga un nr,sau poate sal pregateasca pt papa,doar vine papa in romania,nu?

  • Pe fătălăul ăsta nu îl trimite nimeni la muncă ? Pe ce bani stă la pomană în metrou ? Ideea nu e nici măcar originală, a fost aplicată în mai toate țările în care Soros și-a plătit agitatorii.

  • Ce de-a pudibonzi inhibati pe aici, mama, mama!. Pesedisti de-ai lui Dracnea sa va ia. Bha, ce-i natural nu-i rusinos. Poti merge in chiloti daca asa simti nevoia. Poti participa la un concurs de tras b a s i n i daca vrei sa te reconfortezi. Conteaza sa fii natural. Tu insuti. Dar asta pesedeii n-au sa inteleaga niciodata.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit