Magazin

Fenomene paranormale la Anca Pandrea in casa. VEZI declaratiile care iti fac pielea de gaina

Publicat: 07 oct. 2013
1

Anca Pandrea spune ca in casa in care locuieste se intampla lucruri inexplicabile, motiv pentru care crede ca Iura este alaturi de ea si o ajuta sa duca un trai linistit.

Iubita regretatului actor a povestit cateva intamplari ce nu pot fi explicate, iar toti cei care au au auzit-o au considerat ca Anca traieste parca intr-un film SF.

„In seara cand s-a intamplat totul se afla la mine Mihaela, una dintre prietenele noastre din tinerete la care Iura tinea foarte mult. Venise special sa ma ajute pentru ca, de cand am mana in ghips, ma descurc mai greu. Si ea a ramas uimita. Cineva a dat drumul la centrala si a deschis toate caloriferele din casa, inclusiv unul din hol pe care nu il foloseam niciodata pentru ca deasupra e cuierul cu haine. Mihaela a observat prima si s-a mirat. Eu am zis imediat ca e Iura. Tot Iura, spre dimineata, pentru ca se facuse prea cald in casa, a deschis geamul din camera unde dormea Mihaela. Doar el putea sa fie… Ii simt mereu prezenta in casa si ma simt protejata”, a explicat Anca Pandrea pentru „ring”.
Adauga un comentariu