Actualitate

Feriti-va de Orange! Dureaza doua saptamani sa instaleze un receiver TV

Publicat: 26 feb. 2015

Tot mai multi ieseni reclama faptul ca Orange isi bate joc de clienti. Cele mai multe reclamatii se refera la faptul ca dureaza foarte mult activarea serviciilor de televiziune prin Orange TV. Practic, din momentul in care inchei contractul cu compania de telefonie, care ofera si servicii de televiziune, dureaza chiar si doua saptamani pana cand un reprezentant al Orange vine sa instaleze receiverul si sa activeze cartela. In plus, daca vrei sa reclami faptul ca nu beneficiezi de serviciile pentru care platesti, esti obligat sa astepti si cateva ore pana cand se gaseste cineva sa preia apelul tau.

Practic, din dorinta de a face economii, compania Orange nu are suficienti angajati care sa poata instala serviciile contractate, astfel ca perioada de asteptare creste foarte mult din momentul incheierii contractului pana la activarea serviciilor. Se pare ca pentru cei de la Orange nu conteaza foarte mult faptul ca-si bat joc de clienti si ca au nevoie de doua saptamani ca sa instaleze un receiver TV! Daca si voi ati avut probleme cu Orange lasati un mesaj la rubrica de comentarii de mai jos.loading...

Comentarii
  • cu parere de rau va anunt ca va inselati amarnic in ceea ce priveste instalarea servicilor de televiziune.sunt tehnician orange tv si va spun clar ca instalarile si activarea servicilor se fac si in aceeasi zi daca clientul este disponibil.in cazul in care clientul nu doreste instalarea la data stabilita se poate reprograma la o data stabilita de el.ca clientii dau tepe si profita de pe urma contractelor oferite de orange doar ca sa puna mana pe telefoane,tablete si alte accesorii aia este altceva.mi se intampla in fiecare zi asa ceva deci incercati sa nu mai duceti oamenii in eroare.

    • Dl.tehnician dar de ce si mie mi se intampla aceaasi poveste .am fost aleasa data programari cu operatorul orange am ales 2 zile diferite pentru instalare am luat si un dey of.sa fiu acasa iar ei nici nu mau contactat… cine este jmecherul si cine prostul??. Eu clientul si abonatul Orange….

Adauga un comentariu