Cancan ultimă oră

Fernando de la Caransebeș și-a scos la licitație porumbelul preferat! Cât vrea pe el

Publicat: 08 apr. 2021
Fernando de la Caransebeș

Fernando de la Caransebeș s-a pus serios pe treabă în ce privește pasiunea pe care a îmbrățișat-o de când era copil: porumbeii! Este columbofil, iar acum vrea să dea lovitura cu porumbelul lui preferat care se numește…Fernandel!

Manelistul pocăit peste noapte vrea să-l vândă pe Fernandel, așa că l-a scos la licitație. Inițial, a țintit 2.000 de euro pe pasărea lui preferată, dar pretențiile i-au ”sărit” brusc: vrea peste un million de euro! Asta pentru a-l depăși ca preț pe Armando, porumbelul belgian care s-a vândut cu această sumă. ”Salutare, dragi prieteni columbofili! Din nou la licitație, Proiectul Columbodromul Campionii Europeni, cel mai rrumos porumbel pe care l-am avut în ultimii ani, porumbel de *****Super Toppp Maraton 100 %****”, este anunțul lui Fernando, pe pagina de Facebook Columbodromul Campionii Europeni.

Fernando de la Caransebeș și-a scos la licitație porumbelul preferat!

Fernando avea să-și descrie, apoi, marfa. ”E un porumbel care are o mare valoare, cum se vede și pe pedigriul lui. Licitația e pe termen nelimitat și porumbelul ăsta nu pleacă ușor, are valoare mare”, a spus Fernando. ”Vreau ca porumbelul meu, Fernandel, să-l depășească pe cel mai scump porumbel care s-a vândut vreodată, porumbelul Armando, din Belgia, de un million de euro”, a continuat Fernando

”Era un porumbel oarecare, dar azi are un nume, Fernandel, la fel ca proprietarul lui, Fernando de la Caransebeș. E un porumbel cunoscut și va fi matca de Super Topp Maraton a României”, a mai spus cel care se ocupă de porumbei dinainte de a se duce la școală. ”Este cea mai mare pasiune a mea. Am avut primul porumbel pe la cinci ani”, a încheiat Fernando.

Adauga un comentariu