Eveniment-Social

Festival de placinte fara placintari – FOTO

Publicat: 09 oct. 2011

Principalul factor care a dus la esecul sarbatorii pregatite de alesii locali doar in cateva zile a fost vremea capricioasa. Frigul si ploaia din ultimele zile i-au determinat pe pascaneni sa stea in casa, tarabele cu frigarui si dozatoarele de bere fiind mai mult pustii.

Actiunea „La placinte inainte” a fost un esec total. Daca se preconiza ca vor fi tarabe sau corturi pline cu gospodine care sa ofere, contra cost, placinte de toate sortimentele, la actiune nu a fost prezent nici un placintar. Mai mult, pascanenii nu s-au inghesuit nici la scena pentru a asculta cantecele artistilor chemati la festival. Prestatia slaba a unor artisti i-a determinat si pe cei cativa zeci de oameni prezenti sa plece din fata scenei. Sambata au urcat pe scena: Miruna Albu, Alexandra Grosu, Giulia si Diana Cenca, Music Impact, Vasilica Tonu, Trupa Bordo, Sofia Vicoveanca si Cornelia Catanga, iar duminica, de la ora 17.00 pana la ora 22.00, Nelu Sarbu, Mihaela Nechita, Ana Maria Raducanu Andrada, Mateas, Tudorita Voinea, Daniela Condurache si Carmen Serban.

La eveniment si-au facut aparitia si caruselele pentru copii. Organizatorii au decis ca ele sa fie amplasate pe platforma plina de moloz si alte resturi ramase de la o fosta cladire daramata. Este vorba de fostul orfelinat de langa Scoala “Iordache Cantacuzino”. Desi lucrarile de demolare au inceput inca din mai, nici la ora actuala nu au fost finalizate.

Organizarea evenimentului in sine a lasat de dorit si din cauza timpului scurt in care s-a luat hotararea de a se realiza aceasta actiune de toamna, fiind vorba doar de cateva zile.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu