Magazin

Festival de toamnă – Casa Vânătorului

Publicat: 29 sept. 2020
Chef Petros alături de Chef Lucian Smith vă încântă papilele gustative cu bucate tradiționale gătite in aer liber la ceaune, plite, jar etc.
Incep cu „Pregăteli de-nceput” la aperitiv și continuă cu o lista lungă de bunătățuri cu gust autentic.
Tochitura deghizată in „Amestecătură târgoveață de cărnuri” sfârâie la ceaun și le ține companie „Gătelilor din mistreț” și „Pastramei di batal”.
Nu lipsesc din meniu nici delicioasa „Fasole moldovenească cu cârnați”, savurată alaturi de „Pâinea cu ciolan”!
Lista de delicii continuă cu:
– Pastă de jumeri
– Păstrăv rumenit in jar
– Legume pe plită
– Cartofi tăvăliți in jar
– Plachie de crap
– Saramură de pui
– Varză pârjolită in jar
Și alte bunătățuri!
Bine, bine… de mâncare s-a vorbit, dar trebuie să vă spunem și de mustul făcut la fața locului și de vinul fiert asezonat cu mirodenii, dar și de țuica specifică zonei.
Nu lipsesc nici prietenii de la Crama Cotnari care au pregătit o gamă variată de vinuri, pentru toate gusturile și bineințeles buzunarele.
Lângă o masă gustoasă și o băutură aleasă nu poate lipsi nici muzica live!
Formatia Leonard Melody are grijă ca pachetul de trăiri să fie complet și vă cântă exact așa cum ne place nouă moldovenilor!
Decorul este de poveste! Baloții de paie sunt la locul lor, dovlecii de sezon zâmbesc de pe ici pe colo, și strugurii vă așteaptă cuminți în lădițe de lemn!
Facem mare adunare, ne sunăm prietenii și rudele, și petrecem românește așa cum se cuvine!
Ah, era să uităm! INTRAREA ESTE LIBERĂ!!!




Comentarii
  • Mai usor mai oameni buni, ca il bagati in faliment pe vecinu coleg. Ala a cautat vreo 2 ani un amarat de bucatar, voi veniti cu 2 chefi.
    Ehei, ce de-a degustari am facut noi acolo !
    Cum mai venea lumea, ce vremuri fara guta iereau.
    Aaaaa, acolo a fost si lansare de caiet. Ulterior, in groapa. Da, da, in groapa co-autorul, in groapa si a doua lansare.
    Ia ziceti: vreo mocaciune se da ? Vreo degustare nu organizati ?

Adauga un comentariu