Eveniment-Social

Festival international de muzica pentru copii si adolescenti, in week-end, in PARCUL PALAS

Publicat: 31 iul. 2014

Primul week-end al lunii august va aduce multa distractie clientilor Palas. Festival international de muzica, atelier de gatit pentru prichindei, teatru de papusi si altele sunt incluse pe lista evenimentelor pregatite de ansamblul urbanistic din inima Iasului.

Timp de trei zile, in perioada 1 – 3 august 2014, pe scena amplasata in parcul Palas va avea loc cea de-a V-a editie a Festivalului International de Muzica pentru Copii si Adolescenti „MusicFor Kids”. La eveniment vor participa aproximativ 70 de concurenti, din Romania, Malta, Italia, Turcia, Macedonia, Moldova si SUA. In plus, Adrian Daminescu si Mihai Traistariu vor sustine recitaluri si vor face parte din juriu. Vor mai canta Rawanne, Theo Rose, Dya, Diana Francesca, Alexia & Big Boys, Mara, Andrei Ciobanu si Rebeca Neacsu. Vineri, festivalul va incepe la ora 18.00, urmand ca sambata, startul muzicii live sa fie dat la ora 19.30. Gala Laureatilor va avea loc duminica, de la ora 18.00.

Si Atriumul Palas Mall va rasuna de muzica, de aceasta data, interpretata la pian, de vineri pana duminica, intre orele 16.00 – 18.00.

Sambata, echipa Eurolenguas va fi din nou prezenta in parcul Palas pentru a-i invata spaniola pe copii. Picnicul intr-o limba straina va incepe la ora 10.30, pe gazonul din zona Pavilionului Muzical, participarea fiind gratuita. Pe 9 august, prichindeii vor lua contact cu limba franceza.

O alta activitate dedicata celor mici va incepe sambata, la ora 12.00, la noul restaurant din parcul Palas, Chef Galerie. Copiii vor invata sa gateasca, alaturi de echipa „Flori de Portocal”, cele mai gustoase si sanatoase preparate. In timp ce prichindeii se vor distra, parintii pot savura specialitatile restaurantului Chef Galerie. Inscrierile la „Atelierul de gatit” se pot efectua la numarul de telefon 0740/574.524 sau pe e-mail ateliere.copii@gmail.com.

Copiii sunt invitati si duminica la Palas, la o noua intalnire cu lumea povestilor. Piesa de teatru cu marionete va incepe la ora 18.00, in zona Intersport.

In continuare, magazinele din Palas Mall ii asteapta pe clienti cu promotii tentante, de pana la 70%, la articolele din colectia de vara.loading...

Adauga un comentariu