Actualitate

Festivitate de premiere speciala pentru elevii de 10 la examenele nationale

Publicat: 15 iul. 2015
1

@ Astazi, la Palatul Roznovanu, vor fi premiati cei mai buni tineri care au performat la examenele nationale, la nivelul judetului Iasi @ La ceremonie vor participa atat reprezentanti ai autoritatilor locale, cat si cei ai Inspectoratului Scolar Judetean in frunte cu prof. dr. Camelia Gavrila

Astazi, 16 iulie 2015, Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) si Primaria Iasi ii premiaza pe cei 25 de elevi din judet care au obtinut media ZECE la examenul de Evaluare Nationala (EN) si la examenul de Bacalaureat. Festivitatea are loc in Sala Mare a Palatului Roznovanu, de la ora 11:00.

„Respectul pentru performanta, aprecierea excelentei in educatie, preocuparea pentru pregatirea si reusitele elevilor nostri sunt valori si optiuni irevocabile ale comunitatii iesene, ale Inspectoratului Scolar, ale Primariei Municipiului Iasi. In ultimii ani s-a conturat o traditie importanta si un ceremonial simbolic prin care absolventii de nota 10 la examenele nationale au primit pretuirea noastra si premii pentru perseverenta, pentru curiozitatea intelectuala, pentru deschiderea si receptivitatea dovedite in raport cu stiinta, arta sau cultura explorate in anii de liceu sau in cei de gimnaziu. Festivitatea are valoarea unei recunoasteri deschise a ipostazelor umane ce pot deveni modele pentru tineri, pentru cei care inca se afla in timpul si spatiul scolii, pentru a intelege ca succesul nu este doar o problema de destin, ci se afla in datele fiintei umane ca ipostaza latenta ce poate fi descoperita si modelata”, a subliniat prof. dr. Camelia Gavrila, sefa ISJ Iasi. De reamintit ca un numar de 20 elevi de clasa a VIII-a au obtinut note de 10 la EN, iar cinci la Bacalaureat.

Citeste si: Secretele deosebite ale liceenilor ieseni de nota ZECE la Bacalaureat – GALERIE FOTO

Citeste si: Catalogul elevilor de NOTA 10 – GALERIE FOTO, VIDEO

Citeste si: Galeria elevilor ieseni de nota 10 la bacalaureat – FOTO, VIDEO – VEZI TABELUL CU REZULTATELE LA BAC

Adauga un comentariu