Local

Festivitatea de “Ziua Familiei” – Cuplurile care au 50 de ani de la căsătorie vor fi premiate!

Publicat: 13 mai 2022
Mihai Chirica si un cuplu de batrani
Primarul Mihai Chirica va premia cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie

Primăria Municipiului Iași organizează împreună cu Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iași o festivitate de premiere a cuplurilor care împlinesc în acest an 50 de ani de la căsătorie. Festivitatea de “ziua Familiei” are loc duminică, 15 mai 2022

Duminică, 15 mai 2022 are loc festivitatea de “Ziua Familiei”  unde vor participa în jur de 500 de familii. 42 de cupluri vor fi premiate de către primarul Mihai Chirica. Va fi și o tombolă cu 3 premii speciale

 Mihai chirica da o floare unei doamne, mai multe persoane pe banci  de lemn
Mihai Chirica va oferi surprize tuturor celor prezenți

Festivitatea de “Ziua Familiei” în parcul Expoziției

 Mihai Chirica are un buchet de flori in mana, mai multe persoane varstnice in jur
Evenimentul va avea loc în Parcul Expoziției

Reprezentanții primăriei Iași și a Direcției Locale de Evidență a Persoanelor Iași vor fi duminică, 15 mai 2022, începând cu ora 09:00 în parcul Expoziției pentru cea de-a XVlll-a ediție a sărbătorii “Ziua Familiei”.

Sunt invitate la eveniment aproape 500 de familii, dintre care 42 vor fi premiate pentru longevitate în relația de cuplu. Cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie în perioada 1 ianuarie 2021-10 mai 2022 vor participa la o tombolă, a cărei premii constau în 3 seturi de verighete de aur din partea Coriolan.

“La eveniment sunt așteptate în jur de 500 de familii care au aniversat 50 de ani de căsătorie în perioada 1 ianuarie 2021 – 10 mai 2022.

42 de familii vor fi premiate în cadrul festivității de către primarul Mihai Chirica.

Familiile invitate vor participa la o tombolă cu 3 premii constând în câte o pereche de verighete din aur oferite de partenerul evenimentului, Coriolan Aur Smarald”, au transmis reprezentanții municipalității ieșene.

Programul evenimentului este unul încărcat, după primirea invitaților de la orele 09:00-10:00, va avea loc festivitatea de premiere și extragerea premiilor la tombolă ca mai apoi între orele 11:00-13:00 să fie un recital din partea lui Ștefan Pintilie și un concert extraordinar din partea lui Raoul.

mai multe persoane danseaza in cupluri
Finalul festivităților aduce un concert special cu Aurel Niamțu și Raoul

Edițiile precedente a sărbătorii de “Ziua Familiei”

 mai multe persoane varstnice asezate pe scaune in parc
Peste 500 cupluri vor fi prezente l aevenimentul festiv

Ultima festivitate de celebrare a sărbătorii de “Ziua Familiei” a fost în anul 2019. Următorii ani fiind imposibilă organizarea din pricina pandemiei de Covid 19.

În 2019 au fost invitate 400 de familii care ar fi împlinit 50 de ani de la căsătorie. Anul acesta, oficialii ieșeni revin cu un eveniment care să recupereze lipsa.

“Primăria Municipiului Iași celebrează din nou, după doi ani de restricții, familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și au domiciliul stabil în municipiul Iași de aceasta data manifestarea va avea loc, chiar de Ziua Internațională a Familiei, duminică 15 mai. Locația rămâne aceeași, Parcul Expozitiei, lângă stadion, unde sunt invitate peste 500 de persoane care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Aceștia au primit bani și diploma, urmând ca duminică să fie celebrați în cadru festiv. Trebuie menționat că domnul primar Mihai Chirica va premia în cadrul festivității 42 de familii care au depus în ultimele 30 de zile, cererea pentru a primi acest premiu, în valoare de 500 de lei pentru fiecare familie, stabilit prin hotărâre de Consiliu Local.

Și de aceasta data avem lângă noi un partener care va oferi 3 verighete de aur prin tragere la sorți pentru cei sărbătoriți.

Pentru a participa la această tombolă este necesar ca familiile să fie în parc și să introducă tichetul primit deja prin scrisoarea de invitație, în urna de tombolă. La final domnul primar va extrage tichetele celor trei fericiții câștigători.Bineînțeles, vor mai fi și alte surprize pe care nu le divulgam în totalitate”, a transmis directorul Direcției Locale de Evidență a Persoanelor Iași, Marius Bodoga.

Festivitatea de “Ziua Familiei” de anul acesta este chiar în Ziua Internațională a Familiei.




Adauga un comentariu