Celebritati

Fetele de club au inventat o noua meserie: iubita de fotbalist

Publicat: 27 feb. 2011

Majoritatea fetelor pe care le vedem astazi în prezentarile de moda organizate în cluburile bucurestene si nu numai se cred modele de succes, însa, ele au un singur statut: iubite sau foste iubite de fotbalisti. Multe dintre acestea au stiut sa-si valorifice capitalul de imagine câstigat peste noapte, iar povestile lor au devenit „de succes” pentru multi naivi.

Diana Guresoaie, „Strâmba lui Dodel”, si Iulia Tabacaru, „Bomba sexy”, sunt doar câteva din domnisoarele al caror nume se leaga de stelistul Cristi Tanase. Acestea sunt si acum în atentia presei pentru ca au stiut foarte bine cum sa muste din felia de faima a fotbalistului. Pentru Diana, Tanase a fost în stare sa-si puna si viata la bataie atunci când s-a încaierat într-o discoteca din Oltenita, satul natal al acesteia.

A meritat sa-si piarda virginitatea cu el

Alexandra Enachescu este deja o prezenta constanta a podiumurilor de moda, pozând chiar si pentru câteva reviste dedicate barbatilor. Aceasta a avut parte de propulsarea altui fotbalist cu impact, Cristi Pulhac. Însa timpul a trecut, scandalul ce a urmat la sfârsitul relatiei s-a stins, iar Alexandra l-a dat uitarii pe Pulhac, primul sau iubit, dupa o relatie de mai bine de opt ani.

Sunt legati pe viata

Denisa Nechifor este ceva mai retrasa decât celelalte modele. Ea s-a facut cunoscuta tot datorita unui fotbalist, însa relatia lor a fost mult mai serioasa. Cei doi au fost chiar la un pas de a se casatori, Denisa oferindu-i fotbalistului în anul 2008 o superba fetita. În prezent Denisa îsi alege pe sprânceana evenimentele la care participa si a învatat ca trebuie sa sufle si în iaurt.

Dragoste cu nabadai

Nici Ioana Nut nu se lasa mai prejos fata de restul „modelelor”. Ea s-a facut remarcata cu ajutorul fotbalistului Gabriel Tamas. Cunoscuta în orasul sau natal drept „Pitica porno”, datorita aventurilor pe care le-ar fi avut cu câtiva fotbalisti, povestea celor doi s-a încheiat la sfârsitul anului trecut, cu scântei, dupa mai bine de sapte ani de relatie, dar nu înainte de a încasa o bataie zdravana din partea lui Tamas într-un club din Capitala. Se pare ca fotbalistul a trecut cu bine peste aceast nefericit episod, oferindu-i o a doua sansa Ioanei, fapt pentru care ea este chemata la diverse evenimente sau prezentari mondene.

Sutul lui Marica a trimis-o direct pe podium

Pentru ca nu a reu?it sa se afirme în urma câ?tigarii concursului „Miss Fotomodel”, Denisa Tanase a bifat rapid câteva nume din lumea fotbalului, precum Piturca junior, Gabi Tamas sau Hristu Chiacu. Pe lânga toti acestia a intrat „prin alunecare” si Ciprian Marica, dornic sa se refaca dupa ruptura de Ilinca Vandici. La acel moment, Marica a negat orice legatura cu modelul, însa, mai târziu, apropiatii cuplului au confirmat legatura dintre cei doi. În prezent, Denisa are o relatie frumoasa lânga iubitul sau, Razvan, care nu este fotbalist, defilând în diverse prezentari de moda nocturne.loading...

Adauga un comentariu