Celebritati

Fetita accidentata mortal in fata casei Andreei Marin

Publicat: 06 mai 2010

Drama pe strada din Bucuresti pe care locuiesc Andreea Marin si sotul ei, Stefan Banica jr. O fetita a fost lovita, recent, mortal de o masina chiar in fata casei ‘Zanei’. Impresionata de tragedie, vedeta a aprins o lumanare pentru micuta.

‘Alexandra venise impreuna cu familia, la mine, la un gratar. A iesit pe strada sa se joace cu copiii si acolo s-a intamplat totul. Maica-sa a vazut-o doar intinsa pe asfalt, in fata casei Andreei Marin. O masina a lovit- o in plin si a tarat-o pana acolo, cativa zeci de metri. O rugam pe Andreea sa ne dea si noua inregistrarea surprinsa cu camera lor de luat vederi, care bate in strada’,a spus, cu lacrimi in ochi, Maria Paun, matusa fetitei de 4 ani care va fi ingropata azi.

In ciuda faptului ca familia fetitei nu avea un ban de inmormantare, aceasta nu a apelat, de jena, la ajutorul financiar al vedetei. ‘Au strans bani vecinii si ne-au ajutat. Nu am indraznit sa sunam la Andreea. Atat ea, cat si Stefan, ne saluta mereu, sunt foarte politicosi. Am vazut-o pe Andreea cand a aprins o lumanare la locul accidentului’, a adaugat matusa Alexandrei.

sursa: libertatea.roloading...

Adauga un comentariu