Local

Fetiță de 12 ani, abuzată sexual de propriul unchi! Individul a încercat să o violeze anal!

Publicat: 11 mai 2020

Judecătorii au condamnat un individ acuzat că și-a abuzat propria nepoată. Anchetatorii spun că unchiul a încercat să o violeze anal pe nepoata sa. Ieșeanul a primit o pedeapsă cu executare, după ce a recunoscut comiterea faptelor de care a fost acuzat

O fetiță de 12 ani a trecut printr-o dramă groaznică, totul fiind provocat chiar de către propriul unchi. Fetița a fost agresată sexual tocmai de cel care ar fi trebuit să o protejeze.
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au dispus la finele săptămânii trecute condamnarea lui Costică Chelaru (33 de ani) la trei ani și două luni de pușcărie, pentru agresiune sexuală în formă continuată și tentativă la viol în formă agravată.

„Instanța dispune disjungerea laturii civile în ceea ce o privește pe partea civilă minoră”, au precizat judecătorii.

Minora solicitase daune morale în valoare de 30.000 de lei. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Nepoțica, pipăită de unchi

Procesul unchiului acuzat că și-a batjocorit nepoțica a început pe data de 10 martie 2020. Asta, după ce individul fusese încătușat de pe 18 februarie.

„În cursul lunii august 2019, la o dată ce nu a putut fi stabilită cu exactitate pe cale de anchetă, acționând cu intenție directă, inculpatul a realizat acte de natură sexuală, prin constrângere și profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra și de a-și exprima voința, cu persoana vătămată minoră în vârstă de 12 ani, nepoata sa. Inculpatul a pipăit pe persoana vătămată pe picioare și în zona genitală. În cursul lunii decembrie 2019, aproximativ pe 20 – 21 decembrie 2019, acționând cu intenție directă, inculpatul a realizat acte de natură sexuală, prin constrângere și profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra și de a-și exprima voința, cu persoana vătămată minoră. Inculpatul a atins-o pe persoana vătămată în zona genitală cu mâna și a sărutat-o pe gură, dându-i persoanei vătămate suma de 10 lei pentru ca aceasta să întrețină relații sexuale cu el”, au menționat procurorii.

Conform acestora, în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019, individul a procedat similar.

„Acționând cu intenție directă, prin constrângere și profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra și de a-și exprima voința, inculpatul a încercat să întrețină un raport sexual anal cu persoana vătămată minoră, raport ce a fost întrerupt. Inculpatul a intrat în camera în care dormea minora, și-a dat pantalonii jos și a început să se masturbeze, a dezbrăcat-o pe persoana vătămată de pantaloni și lenjeria intimă, atingând-o în zona genitală cu mâna. Inculpatul a început să-și frece penisul de zona dorsală a persoanei vătămate intenționând și încercând să-i introducă penisul în anus, act sexual ce a fost întrerupt”, au încheiat anchetatorii.

La audieri, individul a recunoscut comiterea faptelor de care a fost acuzat.

Comentarii
  • Bzi can can ist..,,nu era de ajuns abuz sexual…trebuia sa spui si unde? Dobitoci sunteti ..niste nimeni..jeguri fara suflet! Presa polii! Limbistilor!

  • Cine D-zeu este autorul acestei tampenii?
    Ba nene, tu esti obsedat sexual. Crezi ca intereseaza pe cineva sa povestesti cu lux de amanunte ce alt bolnav psihic i-a facut unei biete fetite.
    Esti normal la cap? Zici ca ai avut orgasm cand ai scris, retardatule.
    Nu stiu cum de va mai platesc pentru asemenea tampenii sau poate asta este si ideea?

Adauga un comentariu