Titlurile zilei

Fetiţă de numai 8 ani, violată de tatăl prietenilor ei de joacă! Ieşeanul a ademenit-o în apartament pentru a o batjocori (EXCLUSIV)

Publicat: 02 mai 2022
O copilă care plânge, un individ care se descheie la pantaloni şi un bărbat cu mâinile încătuşate la spate, flancat de doi poliţişti
Un tânăr ieşean a fost arestat preventiv la finele săptămânii trecute, fiind acuzat că ar fi batjocorit o fetiţă de numai 8 anişori

O fetiţă de 8 ani, din municipiul Iaşi, a fost violată de tatăl prietenilor ei de joacă. Victima a avut încredere în agresor şi l-a urmat pe acesta în apartamentul lui, fără a şti prin ce clipe de groază va fi nevoită să treacă. La finele săptămânii trecute, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis cererea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Costel Sorin Căldăraru, sub acuzaţia de viol. Astfel, ieşeanul a fost băgat după gratii pentru următoarele 30 de zile

Clipe de groază pentru o fetiţă de numai 8 anişori, din Iaşi, care a fost violată chiar de tatăl prietenilor ei de joacă. Victima a avut încredere în agresor şi l-a urmat pe acesta în apartamentul lui, fără a şti prin ce va fi nevoită să treacă. Astfel, la finele săptămânii trecute, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis cererea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Costel Sorin Căldăraru, sub acuzaţia de viol. Sâmbătă, 30 aprilie 2022, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis cererea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Costel Sorin Căldăraru.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Costel Sorin Căldăraru. Dispune arestarea preventivă a inculpatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Costel Sorin Căldăraru”, au menţionat judecătorii ieşeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

O fetiţă de numai 8 ani, din Iaşi, violată de tatăl prietenilor ei

Demn de remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Oamenii legii au afirmat că Sorin Costel Căldăraru (23 de ani) a intrat în vizorul lor la mijlocul săptămânii trecute. Atunci, victima, o fetiţă de numai 8 anişori, a mers acasă la părinţi şi, în lacrimi, a povestit ce a fost nevoită să îndure. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.
Anchetatorii spun că ieşeanul a profitat că fetiţa îl cunoştea şi de faptul că, astfel, avea încredere în el.

„Din cercetările efectuate până în prezent reiese faptul că, pe data de 21 aprilie 2022, în municipiul Iaşi, o victimă minoră a fost violată de către suspect într-o locuinţă din cartierul Tătăraşi. Fetiţa a fost preluată de suspect dintr-un loc de joacă şi a fost dusă în apartamentul suspectului”, a declarat ieri Dragoş Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Surse judiciare afirmă că suspectul are, la rândul său, doi copii. Acesta o cunoştea pe fetiţă tocmai pentru că victima se mai juca uneori cu copiii lui.

Ieşeanul Sorin Costel Căldăraru, săltat de poliţişti în urma unui pont pe care l-au primit

Aceleaşi surse judiciare afirmă că agenţii din cadrul Secţiei IV de Poliţie ar fi fost puşi în alertă printr-o informaţie primită. Astfel, aceştia au mers la Sorin Costel Căldăraru, l-au ridicat şi l-au dus la audieri. Vineri, 29 aprilie 2022, ieşeanul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de viol. Mai apoi, sâmbătă, anchetatorii au propus arestarea acestuia, iar instanţa a admis cererea. Aşadar, ieşeanul a fost băgat după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Din informaţiile deţinute de către reporterii cotidianului BZI, individul ar fi ademenit fetiţa în apartamentul lui, sub un pretext. Odată ajunşi în locuinţă, tânărul de 23 de ani ar fi încercat să întreţină un raport sexual cu fetiţa, dar nu ar fi reuşit acest lucru. Ulterior, ieşeanul ar fi lăsat minora să plece din locuinţa lui. Numai că informaţiile au ajuns la urechile anchetatorilor, care au demarat cercetările, ajungând la concluzia că, în acest caz, este vorba despre un viol.

Acum, urmează a se vedea ce se va întâmpla în continuare cu fetiţa de numai 8 anişori, care ar fi fost violată tocmai de tatăl prietenilor ei de joacă.
Comentarii
  • Țigani peste tot. Sa i adune cineva și sa i strămute intr un ghetou cu o intrare ( fara ieșire,in mod evident). Au împânzit Dacia ,zimbru și Alexandru, ți e și scârbă sa ieși din casă. Molima neagra cum ar veni, comportament de 1900, astea nu evoluează daca nu sunt separați de șatră,și nici nu vor să evolueze după cum se vede

  • EU stiu ca Romania isi violateza copii si asa mai departed vii suntem violatori nu tigani tigani iubesc copii nu fac asa ceva insa pentru publicarea asta falsa la addresa tiganilor imi dau seama ca muriti voi de ciuda ca se aude de romani si nu de tigani si vreti voi sa stricati imaginea tiganilor rusine dumnezeu e sus si vede care este adevaru nu acum nu peste un an dar candva o sa fiti si voi mai rau ca el dumnezeu sami asculta rugaciunele sa nu aveti fericire pentru copii vostri voi stiiti ce inseamna asta si de Asia va mai forest o data sa treceti si voi prin ce trace familia lui

Adauga un comentariu