National

Fetita lor a murit din cauza unei operatii la apendicita, iar ei sunt bataia de joc a autoritatilor

Publicat: 12 iul. 2012
1
Drama fara sfarsit pentru o familie din Buzau. In urma cu trei ani, oamenii si-au pierdut fetita de numai sapte ani dupa o banala operatie de apendicita. De atunci, parintii au tot incercat sa afle cauza mortii, dar ancheta bate pasul pe loc, informeaza rtv.net.
Fetita a murit in urma unei banale operatii de apendicita si nici pana in ziua de azi, la trei ani de la tragedie, nimeni nu le-a spus parintilor ce s-a intamplat cu copila lor. Motivul pentru care ancheta sta pe loc este acela ca politia nu are fonduri sa plateasca expertiza medico-legala.
Familia vrea sa dea in judecata atat politistii, cat si medicii legisti pentru tergiversarea anchetei.
Desi in 2009, dupa decesul fetitei, familia a depus plangere la politie, cauza mortii a ramas si pana azi necunoscuta. Asta pentru ca politia nu are cu ce sa achite contravaloarea expertizelor facute la INML „Mina Minovici”, care costa aproximativ 3.000 de lei, iar medicii legisti refuza sa elibereze actele inainte de a fi platiti.
Comentarii
  • nu se zice „operatie la apendicita”, ci „operatie de apendicita” sau „operatie de apendice. Apendicita este numele bolii, nu al organului. Ziaristilor!

Adauga un comentariu