Magazin

Fetita lui Connect-R, in carucior ca al nepoatei presedintelui Traian Basescu

Publicat: 27 mart. 2014

In acelasi landou de fite este plimbata si Anaïs, nepoata presedintelui Traian Basescu

Munceste pe branci pentru a-si tine familia in puf! Connect-R nu s-a uitat la bani cand i-a cumparat fiicei sale carucior si a ales celebrul model Inglesina Classica, de 5.850 de lei.

Citeste si VIDEO – Cum arata Connect-R in urma cu 12 ani

Cand o vedeta da tonul, celelalte o ajung din urma. Asa s-a intamplat si in randul mamicilor-VIP, care sunt innebunite dupa caruciorul alb, cu aer retro, in ciuda pretului exagerat, de aproape 5.850 de lei.

L-a avut Irinel Columbeanu in 2007, Andreea Banica in 2009, iar acum, pe strazile din Capitala il plimba cuplurile Elena Basescu si Syda, Pepe si Raluca si Misha cu Connect-R.

Citeste si Iata fotografia cu care Connect-R si-a cucerit fanii

Fotoreporterii Click! au surprins-o ieri pe Mihaela Sotrocan (23 de ani), alias Misha, impingand relaxata landoul in care se afla micuta Maya, in varsta de doua luni. Sotia lui Connect-R a profitat de iesire si a facut si cateva cumparaturi, in special fructe, legume si lactate.

Recent, parintii lui Connect-R au pierdut procesul cu proprietarii vilei din Centrul Capitalei si au de platit penalizari de un milliard de lei vechi. Iata ca solistul munceste pe branci ca sa-i ajute si pe ei, fara sa ia nimic de la gura copilului sau. El are concerte pe banda rulanta si este in juriu la emisiunile „Next Star” si „Romania danseaza” de la Antena 1.

Citeste si Uite care au fost primele cuvinte ale lui Connect-R in clipa in care si-a vazut fiica

Adauga un comentariu