Retete cu carne

Ficat de pui la tigaie, cu vin alb

Publicat: 02 mart. 2012

Ingrediente:

500 g ficat de pui
sunculita taraneasca (kaiser sau ceva putin afumat)
cativa catei de usturoi
ulei pentru prajit
jumatate de pahar de vin alb
cimbru (optional)
 
Mod de preparare:
 
Curata si spala ficatul cu o seara inainte. Pune-l la frigider in lapte pana a doua zi. Caleste putin sunculita impreuna cu usturoiul zdrobit. Adauga apoi bucatile de ficat si lasa sa prinda putina culoare. Toarna vinul alb, adauga si cimvrul si amesteca. Lasa focul mic cand pregatesti ficatul, sub capac, pentru a scadea lichidul. In final, scoate ficatul, iar in zeama ramasa adauga putin amidon pentru a se lega sosul. Se poate servi ficatul cu piure de cartofi.
Ficat de pui cu vin alb recomandat de fraiche-bistro.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit