Eveniment-Social

Fiecare copil trebuie să meargă la școală! Ieșenii pot dona orice sumă de bani, rechizite și produse utilizabile

Publicat: 05 aug. 2022
Copil cu ghiozdan roz in maini
Fiecare copil trebuie să meargă la școală

Asociația „Harmony and Hope” Iași inițiază o campanie de strângere de fonduri și produse școlare necesare unui elev. Membrii asociației se adresează tuturor oamenilor dispuși să ajute 180 de copii din Iași și din Slobozia ce vor începe un nou an școlar, în luna septembrie. Campania se desfășoară anual, copiii ce provin din familii defavorizate fiind susținuți în traseul educațional ce le-ar putea asigura un viitor mai bun

În fiecare vară, sute de familii din satele ieșene, dar nu numai, se gândesc cu groază la începerea noului an școlar, posibilitățile financiare fiind limitate.

Ajutor pentru elevii din familii defavorizate

Asociația „Harmony and Hope” Iași inițiază și în acest an o campanie ce vine în ajutorul elevilor care provin din familii defavorizate, cu buget limitat. Astfel, toți oamenii binevoitori sunt îndemnați să ofere susținere acestor copii.

„Pentru că lumea asta nu ar putea avansa fără educație, pentru că niciun copil nu trebuie să fie analfabet, pentru că oricine poate avea un viitor frumos, învățând, pentru că sunt mulți părinți care nu-și pot trimite copiii la școala, din motive financiare, noi ne-am gândit ca și anul acesta să strângem fonduri pentru ghiozdane, rechizite și alte lucruri folositoare începerii noului an școlar.

Asociația noastră se ocupă de aproximativ 180 de copii din Slobozia–Voinești, dar și din Iași, așa că, având în vedere prețurile în creștere continuă, vă solicităm ajutorul financiar sau material pentru a putea cumpăra cele necesare pentru începerea noului an școlar.

Trebuie să ne gândim că nu este vina copiilor că nu au mai mult și că au dreptul la educație, la fel ca toți ceilalți.

Noi o să organizăm și tabere de zi, tabere în care copiii se recreează și învață lucruri noi, ce sunt desfășurate o serie de activități care pentru micuți contează, părinții neavând posibilitatea să le ofere o vacanță”, a declarat Ema Ciobanu, președintele Asociației „Harmony and Hope” Iași.

Cum pot fi ajutați copiii?

Dacă cineva nu are cum să doneze bani, dar are de donat ghiozdane bune, curate, sau dacă este o firmă care are în portofoliu și astfel de produse și dorește să ne doneze, poate face acest lucru oficial, cu un contract de sponsorizare.

Pentru orice sumă pe care oamenii vor să o doneze puteți alege oricare din variantele de mai jos:

– cont la BCR: RO82RNCB0175137620150001 (se poate depune orice valută, pentru că se face conversie automată în lei), CodFiscal 32255584, beneficiar Asociația „Harmony and hope” Iași;

– PayPal: [email protected];

– Revolut: 0774043850/ 0774043857.

Pentru donații în natură (ghiozdane, caiete, pixuri, carioci, creioane colorate, radiere, ascutitori, rigle, penare etc.) ne puteți contacta la unul din numerele 0774043850, 0744245221, iar membri ai asociației vor veni să le ia.

„Credem că împreună putem schimba viitorul acestor copii, așa că hai să facem un efort și să le asigurăm măcar strictul necesar pentru începutul de an școlar!”, a adăugat Ema Ciobanu.
Comentarii
  • iar kktele astea de pseudofundatii care cersesc pe internet ca sa faca fapte? Faceti cu banii vostri cusponsorii vostri fara cerseala pe grupuri si prin ziare, caasa facong-urileserioase. Nu cersit in gura mare hai dati ca sa ducem si repede conturile voastre la vedere Nu va ia Pol la cercetat sa va saturati de cersit.

Adauga un comentariu